O angajată, despre șefa CNA: Mi-a spus că mă castrează

O angajată a CNA a vorbit la Realitatea TV despre atmosfera din cadrul instituției, dar și despre limbajul șefei instituției, Laura Georgescu.Dezvăluirile Marianei Popa, consilier superior în cadrul CNA, scot la iveală o realitate “greu de imaginat”.

“Mi-a spus la un moment dat că mă castrează. Apelativul “Fă” este la ordinea zilei. Laura Georgescu ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea şi toţi angajaţii i-au spus că le este frică de ea. A savurat momentul”, a spus Mariana Popa.“Starea de teroare la CNA a fost de la început. I-a încurajat pe angajaţi spre delaţiuni. Este vorba de un abuz în formă continuată. Eu personal sunt sancţionată de CNA, m-a băgat în comisia de disciplină şi, pe de altă parte, sunt trimisă în Parlament să reprezint instituţia. Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus că mă castrează. Era de faţă la momentul respectiv şi directorul postului Trinitas TV. Apelativul “Fă” este la ordinea zilei”, a declarat angajata CNA.

Mariana Popa spune că nu a vorbit până acum convinsă fiind că nu va fi crezută.

“Eu sunt angajată la CNA din anul 2007 şi nu ne puteam imagina sub mandatul lui Răzvan Popescu că aşa ceva este posibil. După toate dezvăluirile şi înregistrările recente, Laura Georgescu pare totuşi un om lovit. Ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea şi toţi angajaţii i-au spus că le este frică de ea. Dumneaei savura momentul respectiv”, a mai povestit Mariana Popa.

Laura Georgescu a fost implicată la începutul lunii într-un scandal ce vizează discuţii telefonice care au ajuns în atenţia opiniei publice.Astfel, într-o înregistrare audio obţinută de Realitatea TV, Laura Georgescu recunoaşte că favorizează anumite posturi de televiziune, apropiate premierului Victor Ponta.Într-o primă înregistrare, preşedintele CNA vorbeşte despre faptul că îi “acoperă” pe “boul de Ghiţă şi pe România TV”, de pe urma cărora doreşte să profite.Într-o altă înregistrare, şefa CNA vorbeşte despre o posibilă sponsorizare, sub forma unor laptopuri, pentru instituţie.

Comentarii

comments

Leave a Reply