COMUNICAT IMPORTANT MERITOCRAŢIA

Urmare a poziţiei PRO ROMÂNIA a preşedintelui Mişcarii Meritocrate, Laurenţiu Primo, cu privire la conflictul din Ucraina, forţe ostile intereselor României şi a pacii în această zona a lumii au declanşat un atac concertat de dezinformare, discreditare şi manipulare a opiniei publice prin jigniri grobiene, minciuni, falsuri şi invenţii sfruntate.
Astfel, MERITOCRAŢIA este prezentată pe anumite forumuri, bloguri, site-uri, ca fiind o organizaţie extremistă, teroristă, sponsorizată şi aflată în slujba Rusiei şi a lui Putin.
Declarăm public că MIŞCAREA MERITOCRATĂ ŞI LAURENŢIU PRIMO NU AU ABSOLUT NICIO LEGATURĂ CU RUSIA, NU PRIMEŞTE SUBVENŢII DE LA NICIO ENTITATE RUSEASCĂ ŞI SINGURUL INTERES CĂRUIA ÎI SLUJEŞTE ESTE CEL AL ROMÂNIEI ŞI AL POPORULUI ROMÂN !
Mişcarea Meritocrată promovează valori umaniste, nonviolente, tolerante, pacifiste si propune schimbarea sistemului politico-mafiot din România prin trecerea la MERITOCRAŢIE, formă evoluată de DEMOCRAŢIE PARTICIPATIVĂ în care ţara să fie condusă de manageri profesionişti, oameni de înaltă moralitate şi patrioţi români.
Singurele mijloace de comunicare REALE prin care este exprimată poziţia oficială a Mişcarii Meritocrate şi a preşedintelui său, Laurenţiu Primo, sunt pagina de internet www.meritocratia.ro, canalul de YouTube: youtube.com/meritocratiaromania şi paginile de facebook meritocratia.ro si Laurentiu Primo.
MERITOCRAŢIA este o marca inregistrată şi oricine doreste să folosească acest brand în diverse scopuri este obligat să ceară acceptul proprietarului mărcii, Laurenţiu Primo.
Laurenţiu Primo
20.02.2015Comunicat-Meritocratia

comments

One Comments

• grigore nicolae 20 / 02 / 2015 Reply

Sunt de parere ca aceasta miscare trebuie sa se oficializeze,sa aiba un statut, o doctrina , si sa aiba personalitate juridica.Atunci poate avea mai multa autoritate in fata romanilor si poate va penetra in mass media romaneasca si internationala fiind astfel in atentia romanilor ca alternativa la conducerea statului.Inteleg ca daca ar deveni partid politic exista riscul de a cadea,cu timpul,in eventualitatea castigarii alegerilor,in mocirla politico-mafiota cum se intampla cu toate partidele politice in prezent.Poate ar trebui sa concureze la alegeri ca partid “cu demisia in alb” total subordonat celor ce l-au votat.E un punct de vedere ce ar putea fi dezbatut printre altele la un forum al Miscarii Meritocrate.