Bombă: Preşedintele Trump îi cere demisia ambasadorului american Hans Klemm!

Soc si groaza printre acoperitii din presa dimboviteana! Icoana lor de la Ambasada americana va trebui sa treaca un test al barbatiei : sa-si dea demisia !

Motive ar fi suficiente, primul fiind acela ca a slujit-o pe Hillary Clinton si nu poporul american ! Culmea penibilului, Hans Klemm i-a ordonat lui Iohannis sa declare ca e LGBTist si contra „fanaticilor religiosi” iar lui Coldea i-a ordonat ca toata presa si tot Sistemul sa o pupe in fund pe baba Hillary !

Elegant, Trump nu l-a nominalizat direct pe Hans al nostru ci a cerut tuturor ambasadorilor americani care au fost numiti politic sa demisioneze pina pe 20 Ianuarie, potrivit New York Times !

Oare Hans zis „Clema” va fi suficient de barbat ?! Sau s-a vopsit si el in culori dimbovitene si tot spera ca Trump va pati ceva sau ca Hillary va da buzna la Casa Alba pe o coada de matura !

Culmea tupeului, Hans dadea declaratii de Anul Nou in care anunta ca vrea sa mai munceasca multi ani la Bucuresti in sprijinul celor doua popoare ! Poate in privat, simpaticule !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru
sursa: nasul.tv

Comentarii

comments

Leave a Reply