Grigore Cartianu | Șerban Nicolae – numele în veci fie-i blestemat! – continuă să-și susțină aberantul amendament de grațiere a faptelor de corupție

„Odiosul senator PSD face o incredibilă pledoarie pentru corupți, tâlhari, criminali și violatori. Niște cetățeni de treabă, după părerea sa:

* Eu nu cred că cei care sunt corupți trebuie să stea trei într-un pat, în condiții de igrasie, de igienă precară.

* Dacă România va fi obligată să plătească despăgubiri, va plăti și pentru corupți, și pentru evazioniști, pentru toate categoriile de infractori.

* Am o cifră estimativă, undeva la 2.700 de persoane ar beneficia de efectele acestei grațieri, deci o cifră de sub 10% de persoane aflate în sistemul de detenție din România. Față de cele peste 8.000 de persoane aflate în plus, eu cred că nu este o cifră foarte mare.

* La ultima grațiere colectivă în România, au ieșit 3.000 de persoane. Nu există niciun element în societate care să ducă la concluzia că societatea a fost înspăimântată, că a fost înfricoșată de faptul că vor ieși criminalii, violatorii, tâlharii la drumul mare din închisoare și că ar fi cineva în pericol”, a scris Grigore Cartianu, pe Facebook, criticând amendamentul adus de şeful Comisiei juridice din Senat, la Codul penal, privind articole care privesc corupţia.

sursa: nasul.tv

Comentarii

comments

Leave a Reply