Scădere DRASTICĂ în audiențe pentru televiziunile de știri. VEZI tabloul complet

, Articolul saptamanii

Audiențele pe luna martie nu arată deloc bine pentru posturile de știri, care au înregistrat un regres serios față de luna februarie, lună dominată de proteste. Cea mai severă cădere a suferit-o Realitatea TV, care a ajuns de la locul 8 pe locul 17.

ro TV se apropie, in martie, de un milion de telespectatori in medie pe minut, in intervalul de maxima audienta, cu 50.000 peste februarie. Pro TV scoate cifre peste medie vinerea, cu Romanii au talent, iar miercuri si joi cu Las Fierbinti, informează Paginademedia.

Un plus si pentru Antena 1, in Prime-Time: o medie de 570.000 de telespectatori, cu 20.000 peste februarie. Antena 1 castiga zilele de luni (peste Uite cine danseaza, de pe Pro TV) si de marti, cu Chefi la cutite. Duminica, iUmor, de pe Antena 1, scoate audiente peste Vocea Romaniei junior, de pe Pro TV.

Din top 3, Kanal D scade: de la 544.000 in februarie, la 520.000 in martie.

Antena 3 si Romania TV isi pastrează locurile 4-5 seara, cu cifre sub februarie, luna protestelor.

Coboara in top Realitatea si Digi 24. De pe pozitia a opta seara, in februarie, Realitatea TV coboara pe 16, cu cifre la jumatate. Digi 24, de pe 9 in februarie, este pe 14 in martie. B1 urca un loc, chiar daca audienta este sub februarie.

Urcare de trei locuri, seara, pentru TVR 1. Cu meciurile din campionat, intra seara in Top 10 si DigiSport.

După media întregii zile, primela sase locuri sunt neschimbate, cu mici variatii in sus sau in jos (scaderile sunt mai mari la statiile de stiri): Pro TV, Antena 1, Kanal D, Romania TV, Prima TV.

De remarcat urcarea DigiSport, de pe 14, in februarie, pe locul 9, in martie.

Coborari pentru celelalte statii de stiri:

– Digi 24: de pe 7, in februarie, pe 11, in martie.

– Realitatea TV: de pe 8, pe 17

– B1 TV, de pe 11, pe 12

TVR 1 urca doua locuri si dupa media pe zi.

sursa: stiripesurse

Comentarii

comments

Leave a Reply