FOLOASELE UNEI LOVITURI DE STAT ESUATE

, Articolul saptamanii

Succesul motiunii de cenzura impotriva lui Grindeanu dovedeste in primul rind ca in SRI exista inca o aripa devotata intereselor Romaniei. Cu un efort urias s-a reusit blocarea unei noi incercari a ocultei mondiale de a da o lovitura de stat in Romania si de a reinstaura un guvern tradator, dupa modelul Ciolos. Romania ar trebui sa fie un laborator de incercari pentru arhitectii Noii Ordini Mondiale, iar romanii, cobaii lor pe care sa experimenteze Noua Ordine Mondiala. George Soros si acolitii lui vor trebui sa ia insa o scurta pauza dupa aceasta grea infringere si sa se replieze cel putin pentru un timp.
O gura de aer pentru PSD, necesara pentru a stringe rindurile si pentru a incerca sa dea lovitura fatala satanelor ce si-au propus sa distruga Romania.
PSD iese si el foarte slabit din aceasta batalie, cu pierderi grele. In primul rind a devenit evident ca alianta PSD – ALDE nu mai detine majoritatea ca pina acum, iar acest lucru va face foarte dificil controlul institutiilor de stat si numirea unui nou guvern.

In aceasta noua conjunctura, Iohannis ar putea sa joace un rol tot mai important si o prima masura ar putea fi sa nu accepte nominalizarea unui prim ministru din partea PSD – ALDE daca Dragnea si Tariceanu nu promit public ca nu vor mai avea nicio tentativa de genul OUG 13 si nu vor mai aduce niciodata in discutie o lege a gratierii si amnistiei. Pentru niciun borfas, indiferent de marime !
Pentru cuplul de mafioti Dragnea – Tariceau am o lista de masuri ce le-ar putea aduce victoria totala in lupta cu oculta mondiala ce doreste distrugerea lor, a clasei politice mafiote romanesti si care face experimente naziste pe spinarea poporului roman.
Iata setul de solutii ce ar salva Romania:
Sa creasca salariile cit mai repede si cit mai mult astfel incit sa creasca nivelul de trai al romanilor lovind in acelasi timp puternic in profiturile corporatiilor hamesite. Sa nu va faceti nicio grja ca se vor supara corporatiile si vor pleca… nu pleaca ursul de la miere chiar daca il mai inteapa cite o albina sau mierea e mai putina. Si chiar daca ar pleca, acest lucru ar fi chiar benefic pentru ca locul lor ar fi luat in scurt timp de catre mici firme private romanesti, ceea ce ar duce la dezvoltarea rapida a clasei de mijloc si a capitalului romanesc.
Sa dea legi prin care corporatiile sa nu mai poata eluda plata impozitelor in Romania prin inginerii financiare de transfer al profiturilor in off-shore-uri.
Sa aduca redeventele pentru exploatarile de petrol si gaze atit “off shore” cit si “on shore” la valori corecte, de 20-30%. Se vor supara corporatiile si vor pleca ? Foarte bine ! O sa ne exploatam din nou singuri resursele, cu firme de stat romanesti, cu beneficii 100% pentru statul roman. Si daca nu vom fi in stare sa o facem… sa ramina in pamint, sa le exploateze copiii sau nepotii nostri cind vor fi capabili sa o faca. Mai bine sa ramina in pamintul patriei decit sa le dam pe gratis !!!
Sa dea o lege prin care sa stopeze vinzarea terenurilor agricole catre entitati straine. Daca ungurii, nemtii, fracezii, austriecii, pot sa o faca, putem si noi pentru ca legile UE sint aceleasi pentru toti, nu-i asa ?
Sa stopeze defrisarile de paduri. Nu e nevoie decit de o lege scurta si concisa: SE INTERZICE TAIEREA ORICARUI COPAC IN ROMANIA PE O PERIOADA DE 20 ANI !
Simplu – pentru fiecare copac taiat, o zi puscarie !
Sa grabeasca referendumul pentru modificarea Constitutiei in sensul protejarii, a garantarii familiei traditionale. Domnul Soros sa faca bine sa isi implineasca visele homosexuale, pedofile, necrofile si zoofile prin alte tari mai progresiste. Ii recomand tara lui natala Ungaria sau de ce nu, mai bine, tara lui de adoptie – SUA !
Sa inceapa cit mai curind reconstructia marilor obiective industriale cu capital majoritar de stat astfel incit Romania sa isi recistige suveraniatea, sa fie stapina pe propria-i economie, capitalul autohton sa redevina majoritar.
Sa nationalizeze cit mai repede distributia de apa, gaz si energie electrica, care sint o component vitala a suveranitatii nationale. Acestea sint armele de care are nevoie Romania ca sa redevina o forta mondiala, nu avioanele si rachetele ocultei mondiale.
Sa opreasca asa zisele privatizari strategice la recomandarea satanelor din spatele organizatilor criminale Banca Mondiala si FMI. Portul Constanta, Tarom, hidrocentrale, Centrala Nucleara, zacamintele de aur, gaze si petrol, etc., sursele de apa potabila, trebuie sa ramina in proprietatea statului roman.
Sa opreasca ajutoarele de stat, subventiile catre coropratii straine. Daca nu era voie ca statul roman sa subventioneze firmele de stat romanesti, sa fie interzisa si subventionarea corporatiilor straine.
Sa ia masuri pentru eliberarea justitiei, a procuraturii si a DNA din mainile mafiei politice, a serviciilor secrete straine si a ocultei mondiale. Aceasta este desigur o masura care i-ar afecta pe gangsterii de politicieni romani, dar la total, daca vor sta sa se gindeasca bine, e de preferat ca justitia sa fie independenta decit sa fie 90% in slujba lui Soros & Co.

SIGUR CA VA FII GREU SA IA ACESTE MASURI ACUM CIND NU MAI AU MAJORITATE, DAR LE DAU O SOLUTIE: Tariceanu, Dragnea, Ponta, Nastase, Hrebenciuc, sa puna mina de la mina cite 1 milion de euro din spagile luate de-a lungul timpului si sa cumpere vreo 30-40 parlamentari de la USR, PMP si PNL !
Singura sansa pentru alianta PSD – ALDE este racolarea de noi membri de la celelalte partide. Pentru asta insa e nevoie de bani… si cum in viata “greseala se plateste”, mafiotii ar face bine sa bage mina in “pusculitele” in care au strins spagile de zeci, chiar sute de milioane de euro si sa cumpere 30-40 de paduchi parlamentari de pe la PMP, USR si PNL. Cu 5 milioane de euro se poate rezolva problema si pentru ei, aceasta suma e un mizilic. Vor recapata astfel controlul, isi vor intari pozitiile si mai ales vor putea sa se razbune pe cei ce i-au adus in pragul disperarii.

Apoi le mai ramine un singur lucru de facut: sa scoata UDMR in afara legii pentru ca este o organizatie fascista.
Sau mai bine… sa propuna la referendum CONSTITUTIA MERITOCRATA si scapam dinr-un foc de toate leprele din Romania – partide si politicieni de toate soiurile si culorile !!!

Laurentiu Primo

Comentarii

comments

Leave a Reply