Mesaj de la un meritocrat

, Articolul saptamanii

Mesaj de la un meritocrat:
Schimbarea modului de gîndire de la rusinea că sunt roman, la DACĂ CINEVA PE PLANETA ASTA POATE, NOI, ROMÂNII PUTEM !!!
— — —
Sunt onorat să vă transmit câteva cuvinte! Astăzi încerc să vă aprind în suflete speranța de izbândă a poporului român. Pe cât de puternic este sistemul, pe atât de mare perseverență și curaj i-a și Dumnezeu liderului mișcării meritocrate. Sutele de emisiuni pe care le-a făcut de mai bine de 5 ani până astăzi sunt pași ce trebuia să îi facem împreună către un ideal, către un vis. Visul lui Laurențiu Primo! Perseverența este necesară pentru că acest drum este lung și fiecare pas, fiecare emisiune a crescut numărul meritocraților.
Este Visul la care a ajuns să tânjească datorită nedreptăților din această țară și din această lume. Visul său este în viziunea foarte multora o utopie. De ce ? Vă spun motivele:
– în primul rând datorită modului de gândire implementat acestui popor. Nu uitați! Atunci când asupra populației unei țări se implementează multiple strategii de manipulare și de degenerare a identității naționale timp de peste 25 de ani, vin și rezultatele !!! Oamenii încep să își piardă valorile, atitudinea, colaborează cu asupritorii asumându-și rolul de victimă și gândind așa cum sunt programați prin mijloacele media să gândească. S-a acționat pe multe planuri pentru constrângerea sau interzicerea studierii, promovării și perpetuării, adevărului istoriei naționale românești, pentru anihilarea atitudinii civice patriotice, s-a acționat pentru a se crea confuzie la nivel european între români și țigani, și multe alte măsuri denigratorii la adresa românilor, astfel încât pas cu pas, românul să ajungă să îi fie rușine să mai spună că este român.
Spre deosebire de poporul român care este acum foarte pasiv acum, dea dreptul inert la toate denigrările, furturile și nedreptățile pe care le suportă, cei care conduc planeta sau țările puternice, au o atitudine total opusă și strategii, și metode de a poseda, de a-și însuși resurse care de drept aparțin altora, dar pe pe care și le doresc pentru ei. Acești oameni folosesc inteligență de top – cele mai mari creiere ale planetei, resurse financiare nelimitate, forțe militare, mijloace media puternice, etc.
– Pentru neîncrezătorii în meritocrație, visul meritocrației lui Laurențiu Primo este o utopie și pentru că ei nu au viziune! Majoritatea sunt oameni care nu își au un plan al vieții!! Nu s-au gândit niciodată nici măcar cum ar trebui să fie viața lor. Ei gândesc doar cum au fost setați de actualul sistem să gândească. Niciodată nu s-au întrebat: Care este sensul vieții mele? sau Ce aș vrea să bifez ca realizări la finalul vieții mele? Nu sunt curajosi. Nu vor să se sacrifice pentru a apăra țara. Nu și-au învins frica de moarte! Nu au ajuns să simtă savoarea curajului și înnobilarea sufletului, a Conștiinței dată de sacrificiul pentru umanitate! care transcede interesele personale și frica de moarte !!! Utilitatea Vieții vine din lucruri ca: înțelegerea defectelor interioare pentru a nu le mai repeta și pentru a ajunge la acea moarte psihologică a defectelor noastre interioare care purifică sufletul; și utilitatea, sacrificiul mai mic sau mai mare pentru semenii noștrii, pentru dreptate, pentru natură, pentru tot ce este în acord cu Legile lui Dumnezeu. Iar coroana o poartă sacrificiul pentru umanitate !! Toate eforturile, sacrificiile aduc creștere Conștiinței – înțelepciune. Iar viața acapătă sens. VALOARE. Găsești ROSTUL VIEȚII! Utilitatea! Toată natura este utilă. De regulă măcar pentru a hrăni natura – deci tot sacrificiu !
Neîncrezătorii meritocrației sunt cei care în toată istoria au trădat pe cei curajoși care au rămas scriși cu litere de aur în istoria românilor. Toți marii noștrii conducători au fost trădați. Dacă în loc să îi trădeze, li se alăturau acestora, viața și istoria românilor ar fi fost mult mai bravă decât este încă.
Spre deosebire de ei, Laurențiu are viziune și stie că nimic nu rămâne utopie dacă ajunge la urechile întregii populații a României pregătită spre a se trezi din lunga decădere prin care a tercut. Spre deosebire de ei, el știe să conjuge verbul ”a face”, cunoaște valoarea sacrificiului pentru umanitate și, nu îi este frică! De nimic!!! Nu îi este frică de suferință și nu îi este frică de moarte! Pentru că simte savoarea curajului. Și din acest motiv nu a putut și nu va putea fi oprit sau șantajat! Așa au fost dacii, strămoșii noștrii! Erau de neînvins pentru că nu le era frică de moarte! Așa trebuie să fim și noi din nou! Mai bine 30 de ani tigrii decât 70 de anii șobolani! Dar stăpânii țării vor să trăim în frică! Pentru că alt motiv care îi tine în inerție pe români și mai ales pe cei care nu cred în Meritocrație, în Legile lui Dumnezeu, este FRICA! În tocmai ca turmele, ca animalele prăduite, atitudinea de victimă îndeamnă masele lipsite de curaj să se detașeze de orice act de atitudine contra asupritorilor. Mai mult decât atât, aceștia se detașează de cei ce îndrăznesc să ia atitudine și se convertesc în denigratori și în trădători. Ei nu înțeleg că dacă s-ar alătura celor curajoși viața lor, a copiilor lor ar fi total îmbunătățită, iar binele ar putea triumfa în acestă țară. Poporul este mei puternic decât corporațiile, decât serviciile și interesele străine, decât mafia politică. Cel mai înțelept și puternic conducător este Acela care are poporul de partea lui, iar el este fidel până la moarte poporului. Ce poate fi mai nobil pe lumea asta decât să ai onoarea să mori cu demnitate pentru poporul tău. La fel ca și căpitanul care nu-și trădează și nu-și abandonează nava , lecție pe care Băsescu NU a înțeles-o. A trădat și va avea soarta trădătorilor. Adică va fi trădat și dat pe mâna poporului. Aviz și pt Iliescu, Isărescu, Năstase, Ponta, MRU, Tăriceanu, Dragnea și restul mafiei politice. Odată ajunși la conducerea țării trebuie să fi dispus să mori în secunda următoare pentru patria ta! Ce poate fi mai frumos, mai nobil, mai sublim decât asta? Aici transmit un mesaj d-lui Dragnea: dă-te de partea poporului și ia măsurile ce se impun pentru încetarea dictaturii corporațiilor. Ai șansa să mori cu demnitate, sau să ajungi ca Orban, respectat pe toată planeta! Ai o singură șansă să te umpli de glorie sau să te compromiți. Încă mai ai timp să treci de partea poporului. Pe față și cu curaj! Inspiră-te din obiectivele meritocrate!
Ok, revenim. Astfel, masele de oameni sunt folositoare pentru cei care au viziune și acționează! Masele de victime se lasă de bună voie manipulați și îi ajută activ sau pasiv, pe cei cu viziune să dea formă realității.
Spuneam la început și spune Laurențiu în zeci de emisiuni că el are un vis și o misiune pentru care luptă. Acest vis este acela de a crea pentru el și pentru țara aceasta o lume mai bună, iar acest lucru este posibil într-un singur fel: schimbând sistemul ! Realizarea acestui vis este condiționată de numărul celor care se alătură pentru a-l face posibil. Calea de a realiza acest vis este detaliată de obiectivele, principiile meritocrate pe care vă invit să le studiați pe site-ul meritocrația.ro și care sunt pârghiile prin care poporul se poate elibera din sclavia politicienilor și a stăpânilor lor și ai țării. Vă rog să studiați aceste obiective și constituția meritocrată, iar dacă le apreciați să veniți alături. Aceste obiective, aceste principii sunt în acord cu legile lui Dumnezeu și se regăsesc în sufletul, în gândirea dreaptă a oricărui om. De aceea putem reuși! Pentru că alternativa noastră are legătură cu Conștiința, cu sufletul curat al oamenilor unde se găsește dreptatea, compasiunea, grija față de valorile reale și față de natură, normalitatea ca omul bun să fie protejat, iar cel rău să fie izolat, pus să muncească și sa i se ofere timp să reflecteze și să se îndrepte, să-și salveze, să-și purifice sufletul; Normalitatea ca geniile să fie folosite pentru dezvoltarea și prosperitatea întregii națiuni și nu să lucreze pe salarii de nimic pentru niște oligarhi. Normalitatea ca oamenii mai bogați decât un minister sau decât un stat să fie limitați la averi de bun simț pentru a li se opri apetitul de a șantaja pentru a acapara totul, Normalitatea ca conducătorii să fie inteligenți, viteji, neînfricați, fideli, gata să își dea viața pentru cei pe care îi conduce, s a (de completat).
Visul meritocrat încetează să mai fie utopie așa cum mulți spun, atunci când vor exista suficient de mulți oameni care să cunoască că există această alternativă si să acționeze unitar. Pentru ca această condiție să fie îndeplinită este nevoie de timp. De timp pentru că majoritatea oamenilor nici măcar nu au gândit că se poate conduce țara fără politicieni și partide. Eu aș mai spune că astăzi că cu politicieni nu se mai poate! Iar dacă există principii meritocrate cu care nu sunteți 100%, sau deloc de acord, în meritocrație poporul va schimba prin vot orice dorește, făcând constituția și legile meritocrate vii.
Acum 10 ani liderul meritocrat căuta, studia sistemele economice și sociale, pentru a găsi o soluție reală . Acum 5 ani era pregătit să lanseze concepția meritocrației lansând cartea Meritocrația și meritocratismul.
Acum 5 ani eram singur! Un om și un vis, o viziune și o carte !
După ce a început să realizeze emisiunea Actualitatea Românească, și mai multe persoane aveau să cunoască și să se alăture acestui ideal realizând in jur de 200 de vizualizări pe youtube. După un an peste 700 de vizualizări erau contorizate. A avut o perioadă de câteva luni emisiunea Actualitatea Românească transmisă pe Nașul Tv la oră destul de târzie, dar aduna ceva interes. Breșa de vigilență a actualilor trădători de țară de la CNA s-a încheiat cu 2 amenzi usturătoare plătite de Laurențiu cu bani de acasă și cu interzicerea emisiunii pe motiv că ar reprezenta o amenințare la adresa statului de drept din România, interzicere întărită de amenințarea cu închiderea postului Nașul Tv dacă ar mai fi permis transmiterea emisiunii. Amenzile au fost nedrepte conform deliberărilor instanței de judecată, dar banii, peste 70 000 lei, au rămas nerecuperați. La Aceste amezi usturătoare care ar fi oprit pe oricine să mai gesticuleze măcar împotriva sistemului, se adaugă nenumăratele amenințări de toate felurile la adresa sa și a copiilor săi, culminând cu 3 tentative de a i se lua viața. Astăzi este aici încă la luptă și de aceea vă cer să aveți încredere in visul său și să vă fidelizați alternativei meritocrate.
După ce ne-am retras exclusiv pe internet, am crescut an după an la peste 2000, apoi la peste 5000 de vizualizări la fiecare emisiune. După o perioadă în care părea că scade interesul pentru emisiune, cu ajutorul tehnologiei, adică a live-urilor pe facebook avem astăzi un maxim de 100.000 și o medie de 65000 de vizualizări exclusiv pe internet, devenind astăzi de departe cea mai vizionată emisiune pe teme de actualitate și atitudine civică de pe internet. Atenție, nu vorbim despre vizualizări de clipuri de 5 minute. Vorbim de emisiuni a câte 50 de minute cel puțin una pe săptămână.
Astăzi estimăm că peste 100.000 de români din țară și din întreaga lume au auzit de alternativa meritocrației și o acceptă. Avem peste 50 000 de like-uri pe facebook și o creștere constantă, ușoară dar sănătoasă! Acum 5 ani era singur, iar acum suntem 100 000. Și noi trebuie să îi credem pe denigratori că aplicarea Legilor lui Dumnezeu sunt utopie! Când suntem 100 000?
În același timp putem spune că avem astăzi zeci de mii de români care sunt în perioada de înțelegere a conceptului meritocrat. Pentru ca schimbarea să se înfăptuiască în societate, ea trebuie mai întâi să se petreacă în conștiința oamenilor, iar pentru acest lucru este nevoie de timp. Timp ca oamenii să alfe, să studieze, să digere, să înțeleagă, să accepte și, să se alăture.
Astăzi vă rog pe toți cei ce sunteți de acord cu meritocrația să fiți curajoși și demni și să vă alăturați pe față acestui concept. Meritocrații adevărați nu vor susține meritocrația din spatele unor conturi false de facebook, pe care încercăm să le eliminăm de la susținători, ci vor fi exemplu de curaj și comportament. Dați like paginii de Facebook Meritocrația și sharuiți fiecare emisiune a noastră astfel încât meritocrația să devină un fenomen pe internet.
Foarte mulți vin cu argumente de genul: ca să se schimbe ceva în lumea asta trebuie ca noi oamenii să ne schimbăm. Să nu mai aruncăm gunoaie pe jos, … să fim mai civilizați în trafic, … să nu mai acceptăm când cineva încalcă regulile, etc. Dar nu este așa. Dacă tu de mâine nu mai arunci gunoaiele pe jos prin proprie autoeducare, asta nu inseamnă că toată populația țării se autoeducă odată cu tine și o să vedem deja efecte spectaculoase! Dacă tu nu mai te comporți neetic în trafic, nu înseamnă că, de exemplu, procesatorii lacomi de lemn se vor opri din a rade până la dispariție ultimul petec de pădure. Dacă tu, simplul cetățean te hotărăști să declari corect toate veniturile, nu înseamnă că marile corporații vor avea cea mai mică intenție să facă același lucru. Vor continua să scoată masiv bani din economia națională prin conturile din off-shore-uri secătuind-o. Inocenții vor fi cinstiți, iar dușmanii omenirii și ai planetei vor continua în tihnă să distrugă ireversibil țara noastră și planeta. Este nevoie de legi noi, radicale în interesul poporului și al mediului.
Pentru a reuși să impunem o schimbare, trebuie să schimbăm sistemul!!! Schimbarea sistemului va îndemna pe om să se adapteze în acord cu principiile, cu regulile acestuia.
Oamenii cu viziune pot schimba lumea !!! Iar noi ne alăturăm pentru realizarea planurilor oamenilor cu viziune care și acționează. Noi faceți asta ! Ne alăturăm lor, demonilor păpușari ai planetei, lasându-ne manipulați, gândind așa cum ne himnotizează ei, stând deoparte ca nu cumva să fim vazuți de stăpâni ca neascultători, ocupându-ne excusiv de ratele noastre, de căsuțele noastre, de distracțiile noastre, de vacanțele noastre, de avansarea pe care o urmărim la locul de muncă care ne preface în ascultători de șefi și asupritori de colegi în același timp. Tot noi putem însă să ne alăturăm principiilor meritocrate și să facem raiul pe pământ!
Deocamdată prea mulți găsim scuze și explicații să ne preocupăm doar de iluzia propriului confort de problemele familiale. Credem că așa facem bine. Eu vă spun că în acest timp am pierdut enorm prin neimplicare și acultându-i pe partizanii partidelor și pe denigratorii meritocrației. Prin frică și neunire ne-au dispărut mii de fabrici, flota, aurul, petrolul, gazele naturale, energia electrică, jumate din pădurea țării, populație – peste 4 milioane de români au părăsit țara, MILIOANE de români au fost omorâți prin infecții intraspitalicești, lipsa de fonduri pentru tratamentele bolnavilor, accidente rutiere datorită lipsei autostrăzilor, ținerea populației în lipsuri și sărăcie, cu nenumărate efecte negative, etc Vă spun că prin neimplicare pregătim sclavagizarea voastră, a copiilor și a nepoților noștri.
Mișcarea Meritocrață este singura necontrolată de servicii, de interese străine, singura care are pregătită o doctrină a unui sistem nou în acord cu legile lui Dumnezeu, care să înlocuiscă din temelii actualul sistem corupt. În meritocrație poporul votează legile eliminându-se orice control al corporațiilor prin politicieni. Mișcarea meritocrată este prima care a introdus obiective ca:
Democrație participativă – DEMOCRATIE DIRECTA, Eliminarea din conducerea societatii a partidelor politice si politicienilor; Conducerea societatii pe baza de management profesionist! Alegerea conducatorilor tarii si ai tuturor institutiilor de stat pe baza de valoare dovedita prin teste, examen, concurs, Sistem juridic bazat pe procese cu jurati. Pedeapsa cu puscaria pe viata pentru coruptia in justitie. Un cod penal cu pedepse deosebit de aspre astfel incit raufacatorii sa fie descurajati, iar omul bun protejat, Eliminarea clanurilor mafiote si interlope din societate. Pedepse foarte aspre pentru fapte deosebit de grave (tradare de tara, crime sadice, criminali in serie) Autofinantarea puscariilor. Toti puscariasii vor trebui sa-si cistige existenta prin munca. Eliminarea coruptiei, a hotiei, a nedreptatii printr-un cod penal foarte aspru, protectia mediului si sanatatea vor deveni prioritati nationale, Un nou sistem educational bazat pe un sistem de valori profund umanist la fundamentul caruia va sta competenta, educatia, toleranta, nonviolenta, protectia naturii, vointa de a face bine, Admiterea la facultate se va face numai prin examen, concurs. Facultatile vor fi doar de stat si promovarea examenelor se va face doar pe baza de merit. Un sistem economic capitalist, dar intarirea rolului statului in economie. Statul se va implica in industria energetica, industria grea, chimica si acolo unde mai este nevoie pentru a asigura echilibrul economiei, Impozitarea cu 100% a averilor ce depășesc 100 milioane euro. O măsură foarte contracarată de dușmanii meritocrației, dar care are rostul inhibării lăcomiei fără margini, dar mai ales a posibilității de formare de oligarhi mai puternici decât statul, și de a elimina blocajele masive de bani în economie! Celor care sunt nemulțumiți de această prevedere le retransmit să aștepte instalarea meritocrației și să propună poporului să o schimbe sau să o elimine – prin referendum, pentru că se va putea.
Impozitarea cu 2% pe cifra de afaceri a tuturor companiilor cu o cifra de afaceri mai mare de 10 milioane euro, Cresterea rolului statului in organizarea agriculturii, irigatii si amenajari funciare, Reimpadurirea tarii si controlul strict al defrisarilor. Implicarea statului in activitatea de reciclare a deseurilor, Un sistem bancar controlat. Interzicerea creditului de consum pe o perioada mai mare de 1 an. Interzicerea prin constitutie a instrainarii resurselor minerale si naturale. Ce politician sau partid ar putea să impună aceste obiective și pentru cât timp mai bine decât CONSTITUȚIA? De ce să preia un om presiunea intereselor străine pentru resurse, când constituția poate prelua această presiune și să protejeze și demnitarul care ar fi presat să permită instrăinarea bogățiilor dacă această permisiune i-ar aparține? Va fi Simplu, poporul va trebuie să aprobe înstrăinarea resurselor minerale și naturale prin referendum, schimbând constituția în defavoarea sa. Credeți că este așa cum spun denigratorii meritocrației? Că poporul e prea prost să voteze legi? … Ce alt sistem, partid, ong, grup de facebook are prevederi ca acestea? …. Mai departe: interzicerea exploatarii resurselor minerale si energetice de catre alte companii decit a celor de stat. Interzicerea vinzarii de terenuri agricole si forestiere catre cetateni straini – si acest principiu este scris din anul (2010) Interzicerea prin constitutie a exportului de materii prime si minerale, Interzicerea prin constitutie a deficitului bugetar. D-le Isărescu, dacă la tine care ai dat aurul României și flota, excedentul bugetar este periculos, în meritocrație este prosper. Impozit redus (sub 10%) pentru activitatile de productie. Impozit marit (peste25%) pentru activitati de comert.Interzicerea companiilor infiintate in off shore si derularea de contracte cu firme off shore, Reducerea la minimum posibil a numarului taxelor si impozitelor si a birocratiei. Serviciile de informatii vor fi o institutie de control si prevenire a coruptiei in societate, nu o institutie care sa colecteze si sa traficheze informatii in scop de santaj, obtinere de bani si putere – de aceea sunt o persoană nedorită și de servicii…. Dreptul la munca este garantat prin Constitutia Meritocrata. Statul se obliga sa garanteze un loc de munca pentru toti cetatenii romani. Supunerea la referendum a apartenentei la NATO, UE si/sau alte organizatii si aliante
Care partid, politician, grup de facebook, sau ong, promovează astfel de obiective pentru a fi introduse ÎN CONSTITUȚIE, pentru a schimba sistemul actual. De aceeea vă spun să ne dezbărăm de trădători și manipulatori și să ne alăturăm pentru a crea o mentalitate și o strategie ce va permite supraviețuirea poporului roman și ridicarea lui la nivel de cel mai spiritual și înfloritor popor al planetei, așa cum spun unii vizionari.
Resursele naturale trebuie să aducă un trai mai buni populației care deține acele resurse, dar ca orice de valoare sunt râvnite și trebuie apărate! Este datoria noastră! Asta înseamnă bărbăție! Asta înseamnă curaj, demnitate, merit ! Până și animalele sălbatice își apără valorile. Teritoriul, femelele, puii…. Trebuie să scăpăm de frică! Trebuie să ne alăturăm nevoii de dreptate, de demnitate, pe care trebuie să o simțim în inima noastră.
Vă rog să studiați principiile meritocrate și să vă alăturați nouă, invingându-vă frica sau comoditatea. Alăturându-vă transmiteți grupului meritocrat mesajul ”Și eu vin cu voi ! Și eu vin la luptă ! Sunt conștient de riscuri, dar vreau să fiu tigru, vreau să fiu DAC, nu șobolan” Fiecare bărbat contează. Femeile noastre curajoase contează! Viitorii maturi care simt în inimă nevoia de patriotism și de dreptate contează! Nu amâna să te alături! Fiecare doreșe să vadă că suntem mulți! Alăturându-te dai speranță, dat curaj și altora! Devii ceea ce ești – un dac adevărat! Fără frică!
Investigați cine sunt cei ce lansează anumite curente, grupuri pe internet, proteste în stradă, detașați-vă de oricare alt partid, grup de facebook, sau ong care descoperiți că trădează subtil interesul național! Liderii acestor grupuri întotdeauna denigrează meritocrația sau sugerează că trebuie schimbat ceva din principii. Amintiți-le că aceste principii așa înțepenesc până nu le schimbă poporul prin vot.
Alăturați-vă visului meritocrat și nu creării realității pe care ei, stăpânii planetei o doresc! Abandonați-i, dați-le unlike lor și veniți alături de noi. Ieșiți de pe grupurile suspecte crescute cu fals patriotism, cu ceea ce vreți voi să auziți – în afară de meritocrație! Tocmai sistemul de care vreți să scăpați vă crează și alternativa falsă – pentru a deține mereu controlul. Ieșiți de pe paginile de facebook ale politicienilor corupți, ale partidelor, de pe grupurile mari de facebook creatoare de manipulare. Investigați cine este în spatele acestor ong-uri. Se stie că Soros are sute în România, toate cu grupuri pe facebook si foarte mulți oameni care manipulează prin facebook. In ultimul an facebook a atras atenția asupra creării în Romania a peste 1 milion de conturi de facebook false! Mă duce cu gândul in primul rând la milionul de like-uri al lui Iohannis apărut peste noapte. Învățați să recunoașteți conturile false – cele care zi de zi vă solicită prietenia apoi când le deschideți descoperiți că au fost create de foarte puțin timp și eventual au deja foarte mulți prieteni!!! De aceea vă îndemn să susțineți pe față meriocrația, nu de pe conturi false. Luați atitudine față de cei ce aduc insulte și denigrează neetic meritocrația! Nu sunteți singuri! Acum suntem mulți și vom fi mai mulți.
Atenție la manipulări: Ieșirile în stradă sunt organizate de acești manipulatori. de ex la protestele REZIST – au incendiat Bamboo, pentru a crea efect emoțional asemănător strategiei Colectiv, au tipărit și distribuit milioane de pliante, abțibilduri si alte materiale, au inserat curentul internațional Rezist, l-au expandat masiv pe fb și pe televiziunile aservite serviciilor, l-au pus în gura președintelui – aparținător al acelorași organizații, au împărțit cornuri și alte alimente în piața universității, au introdus laserele și aparatura generatoare de frecvențe pentru o mai bună manipulare psihică a protestatarilor, au oprit orice intenție a oricui de a protesta altfel decât au proiectat ei. Reamintesc doar cazul banerului adresat anaf-ului să nu mai să fie soare pt companiile străine și ploaie si ninsoare pentru cele românești, și agresarea și îndepărtarea celor care au avut curajul să distribuie pliantele meritocrate la protestele lor.
Trăim într-o “dictatură invizibilă” mult mai controlată decat ne-o putem imagina. Ni se fură ușor, ușor libertatea, ni se încalcă cele mai elementare drepturi, ni se anulează calitatea de OAMENI.
Libertățile oamenilor sunt luate treptat și omenirea este foarte aproape de sclavia absolută.
Suntem o turmă dirijtă de ELITĂ. O Elită autodesemnată și exclusivistă. O gașcă nemiloasă de maniaci ai controlului a căror putere nu poate fi niciodată contestată. Strategia lor este Dezbină și stăpânește – iar soluția, salvarea noastră vine exact din partea opusă – din UNIRE ! Asta este soluția . Vă chem să ne unim. Nu chem grupurile de fb. Chem pe cei care le dă forță. Mulțimea de oameni manipulați care sunteți nemulțumiți de situația actuală a țării, de toată clasa politică, de nedreptăți.
Dacă cei care administrează grupuri doresc aceleași lucruri ca și noi, spre binele românilor, și nu să crească partide politice noi, – să ni se alăture. Ei Spun să ne alăturăm noi lor, doar că ei nu au obiective ca ale noastre! Acești lideri de grupuri online doresc să ajungă lideri de opinie, apoi abordați de partide sau alienați de bună voie să aibă ascensiunea asigurată spre ciolan . Dar mai întâi, pentru creșterea grumpului de Facebook postează zi de zi, oră de oră ceea ce vă mișcă pe voi. Despre cazuri de corupție, nedreptate, despre daci, despre istorie, despre atitudine, despre Soroș, despre Putin, orice. Important este ca grupul să crească. Spre deosebire de ei, noi avem o alternativă care nu lasă posibil interesul personal ci pe cel de țară. De aceea noi nu ne putem dizolva în alte grupuri. De aceea noi nu facem partid politic. Dar orice alt adminitrator de grup poate promova emisiunile si principiile meritocrate în acel grup și să îndemne membrii să se alăture mișcării noastre.
Așadar fiți tranșanți – alegeți să nu mai fiți împărțiți în sute de grupuri și veniți pe pagina de facebook oficială meritocratia! Folosiți conturi reale și stergeți prieteniile acordate conturilor false!
Suntem mulți deja. Acum suntem mai periculoși pt sistem decât un partid ca PSD-ul. Așteptați-vă la începutul luptei. Dar fiți curajoși! Pregătiți-vă să deveniți lideri curajoși susținători ai meritocrației. Pregătiți-vă ca în caz de nevoie să preluați voi steagul de luptă și dacă sunteți doborâți să vină alții să preia steagul. Obiectivul final fiind principiile și constituția meritocrată, NU UN OM, nu un partid! Acestea sunt trecătoare și vulnerabile. Dar CONSTITUȚIA, PRINCIPIILE SUNT UN SCUT COLOSAL ȚINUT ÎN MÂNĂ DE POPOR DE CARE LE ESTE FRICĂ. De ce? pentru că ele însumează forța poporului. Iar istoria a dovedit că poporul neîndreptățit și trezit este de neînvins. Poporul este aliatul cel mai bun al oricărui conducător. Constituția este Garantul stăpânirii țării de către popor.
Și vreau să mai înțelegeți un lucru extrem de important ! Trebuie să știți și să credeți cu toată puterea că, dacă cineva pe planeta asta poate, NOI ROMÂNII PUTEM! De ce? pentru că suntem cel mai inteligent popor! Am dovedit-o prin invențiile care au schimbat istoria, prin invențiile cu care dominăm târgurile de inventică, prin olimpiadele la care suntem mereu în top, prin inteligența nativă care ne permite să ne descurcăm și să ne pricepem la toate mai bine decât oricare alte nații. Am dovedit ca avem și curaj prin vitejia din lupte, supraviețuind miilor de ani de tentative de cucerrire. Am dovedit că suntem pașnici, primitori prin faptul că nu am dus niciodată lupte de cotropire, dar nimeni nu ne-a desființat ca neam. De aceea vă spun încă odată în încheiere să începeți să gândiți cu curaj, demnitate și mândrie patriotică așa cum fac alte popoare – ca austriecii, ca germanii, ca evreii, ca americanii etc. Noi nu vrem să cucerim pe nimeni, dar istoria a arătat că, dacă ceva ne leagă, ne leagă dorința ne a fi România unită. Noi ne propunem astăzi să aupraviețuim. Trebuie să apărăm ceea ce Dumnezeu ne-a dat. Este o datorie de conștiință! Noi suntem inteligenți! Noi putem să ne unim! Noi putem să ne schimbăm soarta și să facem România Unită din nou ! ! DACĂ CINEVA PE PLANETA ASTA POATE, NOI, ROMÂNII PUTEM! Pentru că Noi suntem primii pe planetă care avem meritocrația, o doctrină în acord cu legile lui Dumnezeu! DACĂ CINEVA PE PLANETA ASTA POATE, NOI, ROMÂNII PUTEM !!! PENTRU CĂ SUNTEM ÎNTELIGENȚI , CURAJOȘI ȘI DE ACUM UNIȚI! SĂ FACEM ROMÂNIA UNITĂ DIN NOU ! Vă îndemn ca de azi să folosiți gândirea și cuvintele acestea: DACĂ CINEVA PE PLANETA ASTA POATE, NOI, ROMÂNII PUTEM !!! Cu Dumnezeu înainte!

Comentarii

comments

Leave a Reply