Episcopul de Huși, filmat în ipostaze INTIME cu elevi de seminar (FOTO)

, Articolul saptamanii

Procurorii DNA cercetează trei bărbați sub acuzație de șantaj împotriva Episcopului de Huși. Însă, din rechizitoriu ies informații incredibile despre Episcopul Corneliu Bârlădeanu.

Astfel, cei trei bărbați, care erau și preoți, îi cereau Episcopului Hușiului bani și funcții care să nu dea publicități imagini compromițătoare cu acesta în ipostaze intime împreună cu alți bărbați.

La sfatul consilierilor, acesta a depus plângere pentru șantaj, iar în momentul în care procurorii DNA au descins la domiciile celor trei, au găsit în sistemele informatice mai multe casete video în care prelatul apare în ipostaze intime alături de diverși bărbați, suspectați a fi foști sau actuali elevi de la seminarul teologic, conform Adevărul.

Cu toate aceastea, ancheta DNA a analizat doar acuzațiile de șantaj asupra celor 3 bărbați, nefiind făcută nicio anchetă privind infracțiunea de corupere sexuală mai ales că unii din elevi erau minori și nici Biserica Ortodoxă nu a deschis vreo anchetă internă.

Aceste informații vin în mijlocul unui alt scandal care lovește biserica și anume acuzații de corupere sexuală a unui minor asupra preotului Cristian Pomohaci.
sursa: b1

Comentarii

comments

Leave a Reply