ADEVARATII TERORISTI !?

Europa trece prin momente dramatice… vedem la televizor teroare, singe, lacrimi, panica, durere, suferinta in mijlocul unor popoare europene pasnice si tolerante.

Sintem manipulati, ni se induce prin imagini ura impotriva unei civilizatii de care ne deosebesc multe, dar de care ne apropie si mai multe. Dupa fiecare “atentat terorist” creste ura impotriva musulmanilor care vezi doamne ar ucide oameni nevinovati. Nevinovatii de la Charlie Hebdo, nevinovatii de la Bataclan, nevinovatii de la Bruxelles, nevinovatii de la Istanbul, nevinovatii de la Ankara si inca multi alti nevinovati care vor urma.

NIMENI NU VORBESTE INSA DESPRE CEI PESTE 1 MILION DE NEVINOVATI, COPII, FEMEI, BATRINI UCISI CU BESTIALITATE DE CATRE TRUPELE NATO IN AFGANISTAN, IRAK, SIRIA, LIBIA, UCRAINA, IUGOSLAVIA, etc.

Trupele NATO aducatoare de moarte nu sint teroriste… nu… sint aducatoare de democratie si libertate ! Musteste de libertate si democratie Afganistanul, Irakul, Libia si Siria !

Intr-un razboi, cel ce omoara 1 milion de civili e cavalerul democratiei, binefacatorul planetei, MARELE LICURICI, iar cel ce riposteaza ucigind citeva sute de civili din tabara adversa, e terorist !

Urmaresc tot acest circ al terorismului de pe canalele de televiziune ale gangsterilor cu gulere albe, fel de fel de marionete, asa zisi specialisti duhnind a manipulare pro americana si bani verzi “curat murdari” care infiereaza in mod proletar terorismul musulman, dar ABSOLUT NIMENI NU SE INTREABA CARE E CAUZA ACESTUI TERORISM ?

De ce investeste Europa sute de miliarde de euro ca sa combata efectul in loc sa elimine cauza ???

Ceea ce face Europa investind sume imense in lupta antiterorista e ca si cum un om pe care il doare maseaua ar cumpara algocalmine in valoare de mii de euro in loc sa mearga la dentist si sa rezolve CAUZA !

De ce nimeni nu spune in mass media care e motivul, care e cauza aparitiei terorismului ???

De ce se lupta musulmanii cu lumea crestina prin aceste mijloace rudimentare ale terorismului ?

In primul rind musulmanii lupta cu bombe artizanale, cuie si bile de rulmenti pentru ca NU AU ALTE MIJLOCE DE RIPOSTA. NU AU AVIOANE F16, NU AU RACHETE, NU AU MIJLOACE MODERNE, “LUXOASE” DE UCIDERE IN MASA PRECUM NATO !

Oare sa fie mai fericiti cei peste 1 milion de civili arabi ucisi de rachetele americane decit cei citeva sute de europeni ucisi de bombele artizanale musulmane ?

Dar oare de ce sint musulmanii in razboi cu lumea crestina, de nebuni ?

O sa va reamintesc ca in 1990, Irakul, Siria, Libia, erau tari prospere, cu un nivel de trai mult superior celor mai multe tari europene, popoare pasnice si civilizate care nu aveau nimic de impartit cu nimeni, popoare care nu emigrau din tarile lor, care nu comiteau niciun atentat terorist si care nu se razboiau cu nicio tara crestina.

“Intimplarea” face ca terorismul arab a aparut doar dupa ce majoritatea tarilor arabe au fost trecute prin foc si sabie sub pretextul democratiei, in realitate in scop de jaf la nivel planetar, jaful celor mai mari resurse energetice planetare care au trecut din proprietatea popoarelor arabe in mainile satanelor mondiale, a papusarilor, a corporatiilor, a stapinilor Noii Ordini Mondiale prin mijlocirea neoconilor americani Bush, Mccain, Brzezinsky, Clinton, Kissinger, etc.

Peste 1 milion de copii, femei si batrini musulmani ucisi pentru a le fura petrolul si gazul sub pretextul inventat ca Irakul ar detine arme de distrugere in masa ! Cine ii acuza pe irakieni de posesie de arme de distrugere in masa ??? Presedintele tarii detinatoare a celui mai mare arsenal militar nuclear, conventional si neconventional din lume !!! Cita ipocrizie… cita nesimtire… cita ticalosie…

Am auzit de Tribunalul Penal International care i-a judecat pe liderii sirbi pentru crime de razboi, dar nu am auzit de vreun neocon anchetat si/sau judecat pentru crimele de razboi din lumea araba!

Oare George Bush nu ar trebui judecat pentru crimele din Afganistan si Irak ?

Oare Obama nu ar trebui judecat pentru crimele din Libia ?

Oare John Mccain nu ar trebui judecat pentru peste 250.000 civili sirieni morti intr-un razboi civil regizat si organizat de Mccain si echipa lui care a nasit ISIS ?

Oare Bill Clinton si Madeline Albright nu ar trebui judecati pentru miile de civili sirbi civili masacrati in Iugoslavia ?

Oare Soros si Nuland nu ar trebui judecati pentru mortii din Ucraina ?

“Teroristii” arabi sint niste nemernici pentru ca omoara cu mijloace rudimentare citeva sute de crestini in acest razboi crestino – arab inceput de George Bush, dar pilotii francezi care au bombardat Libia si au transformat o tara prospera intr-un iad, ucigind mii de civili arabi, sint eroi !

Pilotii englezi care au bombardat Irakul sint si ei eroi pentru ca au omorit mii de civili irakieni !

Soldatii americani sint primiti cu flori, decoratii, bani si glorie cind se intorc din campaniile militare in care omoara mii de civili in Coreea, Vietnam, Afganistan, Siria, Irak, Libia si multe alte tari !

Interesant… criminalii arabi sint TERORISTI, dar cei occidentali sint EROI !!!

Dar vreau in final sa va propun un exercitiu de logica si bun simt: daca Romania nu si-ar fi ridicat fustita in fata FMI, a Exxon, Chevron, OMV si ar fi persistat in ideea suveranitatii, a neatirnarii, a pastrarii bogatiilor Romaniei PENTRU ROMANI si din aceasta cauza vreo Victorie Nuland sau George Soros ar fi organizat o revolutie portocalie si in Romania in urma careia ar fi murit mii de romani, ce am fi avut noi romanii de facut ?

Daca nu le-am fi dat papusarilor tot petrolul si gazul romanesc, iar consecinta ar fi fost ca si in Irak, Siria sau Libia, un razboi civil in care sa moara mii de romani, ce am fi gindit ?

Dar daca in aceste conditii, s-ar fi gasit niste tineri romani, eroi care sa lupte impotriva satanelor, sabotind jaful bogatiilor noastre, punindu-le bombe artizanale in aeroporturi, la fel am fi gindit, ca tinerii eroi romani ce lupta impotriva dusmanului cotropitor sint teroristi ???

A-ti apara tara, a raspunde violentei cu violenta, se numeste terorism daca nu se face cu rachete balistice si cu avioane F16 ?

Veti spune ca Europa i-a primit pe musulmani cu bratele deschise si ca nu civilii europeni sint vinovati… Corect, dar va intreb: civilii sirbi sau arabi ce vina au avut ???

Asa e la razboi – NU MOR SATANELE CARE PUN LA CALE SI CONDUC RAZBOAIELE IN FOLOS PROPRIU CI MOR OITELE, ZOMBISORII CARE ACCEPTA SA FIE CONDUSI DE SATANE !!!

E pretul pe care popoarele il platesc pentru prostia, imbecilitatea si incapacitatea lor de a pune in fruntea tarilor niste oameni de valoare, de a crea un sistem umanist care sa conduca spre o lume a pacii si a dreptatii. E pretul pe care il platesc popoarele Europei pentru ca accepta jugul Noii Ordini Mondiale, ca se lasa la mina unor satane ca Merkel, Hollande, Sarkozi, Cameron, Rumpsfeld, Barosso, Obama, Clinton, Nuland, Soros, etc.

E pretul pe care il plateste fiecare… DUPA MERIT !!!

Lasati-i pe arabi in pace. Nu le mai bombardati tarile, nu le mai jefuiti tarile si veti vedea ca nici ei nu vor mai fi teroristi !

 

Laurentiu Primo – un neica nimeni…

Comentarii

comments

One Comments

  • anca 23 / 05 / 2016 Reply

    Cu ce oameni sa se schimbe situatia din Romania cand ei nu inteleg ideia principala din articol?

    Dl. Primo,felicitari ca aveti rabdare sa le deschideti mintea unora!

Leave a Reply