ADEVARUL DESPRE TERORISM

Terorismul a aparut in vietile noastre odata cu atentatul de la World Trade Center din 11 septembrie 2001. Incepind cu aceasta data, mass media internationala a creat o adevarata psihoza in jurul subiectului “terorism”, o psihoza alimentata permanent cu fel de fel de stiri false, artificiale sau evenimente ce au primit titulatura de “atentat terorist” in functie de interesele papusarilor.

Atunci cind Anders Breivik, un “bun catolic”, fascist si xenofob, a omorit 93 de tineri si a ranit alti 96 folosindu-se de o mitraliera, nu a mai fost niciun act terorist, nu s-au mai strins presedintii sa defileze pe strazi in semn de unitate impotriva “terorismului”. Asta nu a fost atentat terorist ! “Bunul catolic” care si-a justificat fapta prin ura fata de musulmani, a fost condamnat la 21 ani puscarie, va executa doar 10 pentru buna purtare, beneficiaza de televizor in camera, sala de sport, bufet suedez si concedii !

In schimb, atunci cind doi copii zbanghi au improvizat o bomba artizanala la Boston si au omorit 3 oameni, atentatul a fost denumit “terorist”… Copiii erau de religie musulmana… chiar daca erau cetateni americani… Mass media a vuit, fondurile destinate luptei antitero s-au triplat, unul dintre atentatori a fost ucis, iar celalalt condamnat la moarte.

Un alt caz celebru de “terorism” este cel al atentatorilor de la sediul Charlie Hebdo. 2 zanatici arabi, furiosi pentru ca niste jurnalisti plini de ura si venin il batjocoreau pe Profetul Mohamed, si-au facut dreptate asa cum i-a dus capul pe ei, ucigind 12 ziaristi profanatori. Rezultatul ?

Circ global, pretext excelent pentru cresterea bugetelor alocate terorismului, pretext excelent pentru implementarea legii Big Brother in toate coloniile Noii Ordini Mondiale ce ezitau a se conforma ordinelor de la stapini.

Dar cine sint marii teroristi, organizatiile teroriste care au inspaimintat intreaga planeta ?

Auzim toata ziua la emisiunile de stiri… ISIS si Al Qaeda.

Este deja de notorietate faptul ca ISIS este o creatie a CIA-ului, John Mccain, unul dintre arhitectii Noii Ordini Mondiale fiind recunoscut ca adevarat “nas”, prieten, sustinator al ISIS.

Renumitul istoric american Webster Tarpley spune pe fata: “Statele Unite au creat grupul terorist Stat Islamic în Irak şi Siria, folosind combatanţii sunniţi ca “armată secretă americană” pentru destabilizarea regiunii Orientul Mijlociu”.

Arabia Saudită si Qatar (vasali ai SUA) au finanțat și au format teroriștii ISIS în numele Statelor Unite. Israelul a ajutat la adapostirea membrilor ISIS în Înălțimile Golanului, NATO impreuna cu Înaltul Comandament turc, incepand cu Martie 2011, a fost implicat în coordonarea si recrutarea luptătorilor jihadisisti care au fost trimisi către Siria. Mai mult decât atât, brigăzile ISIS atât în ​​Siria și in Irak sunt consiliate si antrenate de catre specialisti militari americani si israelieni.

Toate acest aspecte sunt cunoscute și documentate, dar nici un singur șef de stat sau șef de guvern nu a avut curajul de a indica absurditatea SUA in legatura cu asa zisa lupta impotriva terorismului.

Singurul care a avut curajul de a vorbi deschis despre ipocrizia americanilor a fost presedintele Sudanului care face o afirmatie, evident, pe baza informatiilor de la serviciile secrete, care-i pun pe tava astfel de informatii, despre teroristii ISIS si Boko Haran sustinand ca acestia „sunt creatia SUA (CIA) si Israel (MOSSAD). Aceste lucruri au fost deja demonstrate de conspirationisti, afirmate de liderii ceceni, rusi, sirieni, iranieni si nu numai. De altfel, este celebra intalnirea dintre seful ISIS si senatorul american neoconservator, John McCain, fost candidat la alegerile prezidentiale din SUA.

Poze cu cei doi sefi de gasca, disponibile (inca) pe internet:

111

Al Qaeda este o alta creatie a SUA. Inarmati, antrenati, consiliati, de catre specialisti militari americani, cu scopul initial de a lupta impotriva rusilor, George Bush junior jucind acelasi rol in relatia cu al Qaeda pe care il joaca John Mccain in relatia cu ISIS.

Relaţiile foarte strânse de afaceri dintre clanul Bush şi clanul bin Laden datează din anii ’70. Până în 2001 au fost pompate miliarde de dolari din Orientul Mijlociu în firme americane controlate de preşedintele SUA. Teroriştii de azi sunt de fapt foştii parteneri de afaceri ai conducerii americane. Se spune că ei alcătuiesc o grupare cu un nume de temut: Al Qaeda, care este principala responsabilă pentru majoritatea atacurilor teroriste din ultimii ani. Dar, la o analiză atentă, descoperim că terorismul nu este „războiul sfânt” al unei grupări religioase radicale (nici Al Qaeda, nici vreo alta), ci este o modalitate prin care guvernul din umbră al Noii Ordini Mondiale conduce lumea prin teroare în direcţia pe care o doreşte, fiind totodată şi o afacere profitabilă.

Relaţia dintre familia preşedintelui G.W. Bush şi Al-Qaeda este foarte veche. Jurnalistul Peter Allen de la London Daily Mail, a dezvăluit strânsele legături dintre George W. Bush şi Salem bin Laden, fratele lui Osama: „Incredibil, scrie el, Salem este partener de afaceri cu omul care conduce vânătoarea fratelui său”.

Prima companie petrolieră a lui George W. Bush, Arbusto Energy, fondată în 1970 în Texas, l-a avut ca asociat pe Salem bin Laden, FRATELE lui Osama bin Laden !!!

În 1987, Arbusto Energy devine Harken Energy Corporation şi mai mult de 25 de milioane de dolari sunt investiţi în companie. Tranzacţia are loc prin intermediul unor bănci elveţiene, cu care James Bath are strânse legături: Uniunea Băncilor Elveţiene şi Banca de Comerţ şi Credit Internaţional (BCCI) din Geneva. BCCI a fost acuzată ulterior că a sprijinit activităţile secrete ale CIA-ului din Afghanistan. Prin aceste relaţii de afaceri, clanul Bush a primit miliarde de dolari de la clanul Bin Laden, bani care au influenţat politica externă a Statelor Unite.

Pe la mijlocul anului 1990, George Bush Senior a început să lucreze pentru Grupul Carlyle. Într-un program difuzat de BBC, Newsnight, Greg Palast dezvăluie că: „Tânărul George (Bush, n.r.) a primit şi el beneficii ca director al unei filiale a Carlyle Corporation, o companie privată, puţin cunoscută, care în doar câţiva ani de la întemeiere a devenit unul dintre cei mai mari furnizori ai sistemului de apărare al Statelor Unite. Tatăl său, Bush senior, este de asemenea pe statul de plată al companiei ca şi consilier. Şi ceea ce este cu adevărat jenant este faptul că Bin Laden deţinea acţiuni la Carlyle, pe care le-a vândut doar după 11 septembrie 2001.”

În dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001, grupul Carlyle AL CARUI ASOCIAT ERA SI FAMILIA BIN LADEN, a fost gazda conferinţei anuale a investitorilor care a avut loc la Hotelul Ritz Carton din Washington DC.

Frank Carlucci, James Barker, George Bush Senior şi Shafig bin Laden (fratele lui Osama bin Laden), asociati ai companiei, au privit împreună imaginile transmise din New York cu prăbuşirea World Trade Center !!!

Poza facuta la Hotel Ritz – New York, CU O ZI INAINTEA atentatului de la World Trade Center. In imagine George H.W. Bush si Shafig Bin Laden, FRATELE lui Osama Bin Laden!

222

În urma evenimentelor de la World Trade Center, preşedintele Bush a fost rugat să desemneze un preşedinte al Comisiei de Investigaţii 9/11. El l-a ales tocmai pe Thomas Kean, fostul lui partener de afaceri şi totodată  partener de afaceri cu Mahfouz and Al-Amoudi, CUMNATUL lui Osama bin Laden.

 

Legăturile strânse de afaceri dintre cele două clanuri au făcut ca întreaga administraţie Bush să zădărnicească eforturile FBI-ului de a găsi vinovaţii atacurilor, deoarece aceste investigaţii ar fi putut demonstra faptul că terorismul era de fapt afacerea familiei Bin Laden, şi implicit a familiei Bush. Acest lucru ar fi asociat familia Bush cu terorismul, lucru pe care preşedintele nu-l dorea nicidecum.

Mai mulţi ziarişti şi-au pus întrebarea: E posibil ca Al-Qaeda, definită de preşedintele Bush ca fiind „nucleul conspiraţiei teroriste internaţionale” să nu existe de fapt sau să nu fie o organizaţie de proporţii, aşa cum vrea să ne convingă maşina de propagandă? Concluzia la care au ajuns a fost că o bună parte din ceea ce ştim despre terorismul internaţional este o poveste exagerată şi distorsionată pe care mai marii lumii vor să ne-o bage pe gât.

Robert Scheer, un jurnalist cu 30 de ani de experienţă de la Los Angeles Time, face, într-un documentar BBC, unele comentarii referitoare la evenimentele din 11 septembrie 2001 şi la o eventuală legătură cu gruparea Al-Qaeda. El pune următoarele întrebări:
– Dacă Osama bin Laden reprezintă, in facto, capul unei organizaţii internaţionale teroriste cu grupuri operative antrenate în peste 40 de ţări, aşa cum afirmă Bush, de ce, în ciuda torturării prizonierilor şi a tuturor mijloacelor utilizate pentru a scoate informaţii de la ei, nu s-a obţinut nici o dovadă a faptului că dărâmarea World Trade Center a fost realizată de islamişti?
– Cum e posibil ca după 9/11 să fie reţinuţi în Marea Britanie ca presupuşi terorişti  664 de oameni, şi numai 17 dintre ei să fie găsiţi vinovaţi de participare la organizarea atentatelor, nici unul nefiind membru Al-Qaeda?

Guvernul american a avut toate mijloacele necesare pentru a detecta şi preveni atacurile teroriste asupra Statelor Unite, prin puternicele instituţii de contraspionaj şi securitate: CIA, FBI, NSA, Serviciul Secret al Apărării etc. Toate aceste servicii au în dotare echipament tehnic de ultimă oră care ar putea să monitorizeze comunicaţiile electronice din întreaga lume. Cum putem să credem că aceste atacuri au fost cu adevărat o surpriză pentru conducatorii americani, atâta timp cât ei au o adevărată obsesie în ceea ce priveşte securitatea?!

În anul 2001, SUA a cheltuit 30 miliarde de dolari pentru culegerea de informaţii şi încă 12 miliarde pentru operaţiuni antiterorism. Singura explicaţie plauzibilă, dar şi sinistră, este că guvernul SUA a avut cunoştinţă de aceste viitoare atacuri aviatice teroriste, deoarece au fost programate chiar de el.

In schimb insa, terorismul a oferit un excelent pretext pentru introducerea unor legi draconice şi a unor măsuri de securitate şi de limitare a drepturilor omului, care înainte ar fi fost de neconceput. Acest lucru a fost recunoscut de deputatul Henry Gonzalez: „Adevărul este că avem deja pregătite toate aceste măsuri de precauţie, iar planurile de urgenţă, stabilite prin lege, există deja şi prin urmare, cu ajutorul lor am putea ca în numele stopării terorismului să mobilizăm armata, să arestăm cetăţeni americani şi să îi ţinem în lagăre de detenţie”.

Ca răspuns la atacurile din 11 septembrie 2001, guvernul SUA a adoptat o măsură de urgenţă reglementată prin lege, care după spusele lui Jim McGee, redactor al ziarului Washington Post: „împuterniceşte guvernul să modifice misiunea principală a FBI-ului, adăugând la soluţionarea crimelor, adunarea de informaţii domestice (supravegherea populaţiei). În plus, Ministerul de Finanţe a fost însărcinat cu construirea unui sistem ce va reuni toate informaţiile din domeniul financiar, ale cărui date pot fi accesate de către CIA. Şi lucrul cel mai important, CIA va avea pentru prima dată dreptul de a influenţa operaţiunile de supraveghere ale FBI-ului pe teritoriul SUA, va avea acces la dovezile adunate de către Marele Juriu Federal şi la monitorizarea convorbirilor telefonice”.

În numele luptei contra terorismului, guvernul american a obţinut deci mână liberă pentru a monitoriza orice mişcare „suspectă”, devenind un mijloc de colectare de informaţii despre orice cetăţean. Iar Marele Juriu Federal devine astfel cea mai puternică armă de investigaţie din SUA. El are puteri extinse, putând furniza informaţii FBI-ului şi CIA-ului, în special informaţii legate de serviciile secrete străine sau de terorismul internaţional.

 

Cum actioneaza insa si cit de credibila e buna credinta a FBI  aflam dintr-un raport al Departamentul Justiţiei din SUA şi al Biroul Federal de Investigaţii care au recunoscut că aproape toţi experţii unităţii FBI de analizare a probelor criminaliste au făcut mărturii false contra unor infractori, în procese din ultimii 30 de ani, situaţie ce ridică dubii privind sistemul judiciar american.

Dintre cei 28 de experţi ai Laboratorului FBI de analize microscopice, 26 au exagerat conformitatea probelor de păr în moduri care au favorizat procurorii în 95 la sută dintre cele 268 de procese verificate până acum, potrivit Asociaţiei Naţionale a Avocaţilor de Apărare Criminalişti (NACDL), informează ziarul Washington Post. Printre cazurile verificate sunt şi 32 în care inculpaţii au fost condamnaţi la moarte, iar 14 dintre ei au fost deja executaţi sau au murit în închisoare.

Dar atentatul terorist din 11 septembrie 2001, operatiune “steag fals” care sa ofere pretexte administratiei SUA in vederea luarii unor decizii de politica externa are si precedente…

Organizarea unor atentate pe teritoriul american precum dărâmarea unei clădiri aparţinând Marinei SUA sau deturnarea unei curse aeriene cu pasageri civili sunt propunerile nebuneşti pe care generalul Lemnitzer, şeful statului major al armatei americane, le-a înaintat Casei Albe în…  1962! Scopul: să se arunce responsabilitatea în spinarea Cubei pentru a invada această ţară şi a răsturna regimul lui Castro. Kennedy a refuzat. Dar putem foarte bine să ne gândim că ideea a prins rădăcini şi a rodit 40 de ani mai târziu cu un presedinte american de o cu totul alta factura fata de Kennedy…

 

După atentatele sângeroase din 11 septembrie 2001, nu puţini au fost cei care au presupus că acest carnagiu a fost pus la cale de către conducerea SUA, pentru a avea un pretext să declanşeze „războiul global împotriva terorismului”. Pentru omul de rând această ipoteză, că CIA sau Pentagonul au ucis aproape 5000 de oameni pentru a-şi atinge obiectivele strategice, este terifiantă. Cum să accepte un om de bun-simţ ideea acestei cruzimi bestiale?

Urmarirea si prigoana lui Osama Bin Laden, prietenul familiei Bush, este alta minciuna, inscenare macabra a papusarilor care au regizat toate aceste evenimente. In realitate, Bush si echipa nu l-au vinat niciodata pe Osama Bin Laden. In schimb, a fost un excelent pretext pentru invadarea Afganistanului !

Un jurnalist laureat al Premiului Pulitzer susține că relatările administrației de la Washington despre moartea lui Osama bin Laden, fostul lider al-Qaeda, sunt pline de minciuni menite să sporească șansele lui Barack Obama la alegerile prezidențiale din 2012.

Jurnalistul de investigație Seymour Hersh a publicat un amplu material în London Review of Books încercând să demonstreze că Washingtonul a mințit în legătură cu organizarea și modul în care a decurs raidul trupelor speciale în urma căruia Osama bin Laden a fost lichidat. Materialul lui Hersh se bazează în mare parte pe declarațiile unei singure persoane – un fost oficial din serviciile secrete americane, care a vorbit sub protecţia anonimatului.

Sursa citată de Seymour Hersh arată ca bin Laden era prizonier de mulți ani în momentul în care a fost eliminat de trupele americane de elită, în noaptea de 1 spre 2 mai 2011. Fusese prins de serviciile secrete din Pakistan încă din 2006 și era deținut într-o zonă rezidențială din Abbottabad în care locuiau mulți ofițeri de rang înalt din armata pakistaneză. Bin Laden era folosit de Islabamad pentru a controla al-Qaeda și mişcarea talibană din țară, iar Washingtonul cunostea acest lucru.

Așa se face că raidul pentru lichidarea lui bin Laden nu a fost deloc o operațiune secretă a CIA și doar a CIA, cum a susținut Washingtonul. Ea a fost îndelung negociată și discutată cu serviciile pakistaneze. Acestea din urmă au primit ordinul să întrerupă electricitatea în întreaga zonă cu câteva ore înainte de raid și au ordonant agenților să părăsească zona, pentru a da mână liberă trupelor speciale americane.

Bin Laden era invalid și nu a existat nicio opozitie, niciun schimb de focuri, susține sursa. Nici vorbă de luptele menționate de oficialii SUA la acea vreme, însă existența unei lupte era importantă pentru a crea impact emotional sporind astfel șansele electorale ale lui Barack Obama (prezentat ulterior într-o cameră de comandă la Casa Albă privind în direct la operațiune). Singurele gloanțe care au fost trase au fost cele care l-au ucis pe liderul al-Qaeda, lipsit de orice apărare. Sursa lui Hersh infirmă varianta oficială cum că bin Laden a fost ucis cu două focuri de armă, susținând că acesta a fost ciuruit de trupele SEAL, ajungându-se chiar ca bucăți din trupul acestuia să cadă apoi din elicopter.

Intr-un raport intocmit de catre Human Rights Watch se arata ca FBI a incurajat si uneori chiar a platit musulmani sa comita acte teroriste in timpul operatiunilor de filare de dupa atentatele din septembrie 2001.

 
“Departe de a-i proteja pe americani, inclusiv pe americanii musulmani, in fata amenintarii terorismului, practicile documentate in acest raport au deviat aplicarea legii de la prevenirea amenintarilor reale”, se mentioneaza in documentul organizatiei, citat de AFP.

In colaborare cu expertii de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Columbia, Human Rights Watch a analizat 27 de cazuri si a intervievat 215 persoane, inclusiv oameni acuzati sau condamnati pentru acte de terorism, rude ale acestora, avocati ai apararii, procurori si judecatori.

FBI si lupta impotriva teroristilor: Putina paranoia face bine

“In unele cazuri, FBI se poate sa fi creat teroristi din indivizi care se supuneau in fata legii, prin faptul ca le-a sugerat ideea de a comite acte teroriste sau ca si-a incurajat tinta sa actioneze”, se precizeaza in raportul citat.

In jumatate dintre cazurile analizate, oamenii au fost condamnati in urma unei misiuni de filare, iar in 30% dintre aceste cazuri agentul FBI sub acoperire a jucat un rol activ in complot.

“Americanilor li s-a spus ca guvernul lor le asigura securitatea prin prevenirea si investigarea terorismului din Statele Unite”, a declarat Andrea Prasow, directorul adjunct al WHR.

“Dar priviti mai atent si veti realiza ca multi dintre acesti oameni nu ar fi comis niciodata o crima daca nu ar fi fost incurajati, daca nu s-ar fi pus presiuni asupra lor si daca nu ar fi fost chiar platiti sa comita acte teroriste”, a continuat ea.

Iata si motivele pentru care papusarii NOII ORDINI MONDIALE au nevoie de pretextul numit “terorism”:

– buget alocat de guvernul SUA luptei antitero: aproximativ 150 miliarde dolari/an. Asta in timp ce pentru lupta impotriva cancerului sint alocati mai putin de 5 miliarde dolari anual. In SUA mor anual aproximativ 300.000 oameni din cauza cancerului si in medie citiva oameni pe an din motive de “terorism” !!!

– implementarea unor legi gen “Big Brother” in toate tarile aflate sub aripa SUA, legi prin care CIA si NSA, principalele instrumente de colectare a informatiilor de catre papusari, controleaza decidentii politici ai statelor vasale si prin aceasta, deciziile la nivel de management al tarilor, transformind in acest mod tari precum Romania in colonii aservite Noii Ordini Mondiale.

– lupta antitero ofera un excelent pretext de ingerinta in treburile interne ale altor state, incalcarea dreptului international in scop de jaf al resurselor tarilor “necooperante” cu arhitectii Noii Ordini Mondiale.

Laurentiu Primo

www.meritocratia.ro

Comentarii

comments

Leave a Reply