Coincidente

Foarte interesanta si marcata de coincidente stranii, atitudinea lui Klaus Iohannis de dupa alegerea sa in functia de presedinte:
– in campania electorala ne “ameninta” ca daca ajunge presedinte, le ia puterea politicienilor si ne da tara inapoi. Iata ca a ajuns presedinte, dar nu mai vrea sa ne dea tara inapoi ci sa le-o lase tot politicienilor.
– in campania electorala ne spunea ca nu e de acord cu exploatarea de la Rosia Montana sub nicio forma, iar la doar 2 saptamini distanta, la intoarcerea din vizita intreprinsa in SUA, ne anunta ca s-a razgindit si ca ce bine ar fi daca am lasa Gold Corporation sa exploateze la Rosia Montana (respectind normele europene, desigur).
– in primul discurs tinut dupa cistigarea alegerilor, Iohannis spunea ca trebuie sa stirpim coruptia ca sa putem instaura MERITOCRATIA in Romania. Intre timp, i-a trecut supararea pe coruptie si nici MERITOCRATIE nu mai vrea.
– interesant ca la fel ca si in cazul lui Traian Basescu, nici nu s-a instalat bine Iohannis la Cotroceni si au aparut in jurul sau oamenii lui Soros. Din prima zi i-a fost numit consilier personal Mihai Razvan Ungureanu, fost presedinte al unei fundatii Soros si de notorietate, virf de lance a lui George Soros in Romania, ulterior mutat in postul cheie de sef al Serviciului Roman de Informatii Externe, iar dupa citeva luni, echipa consilierilor si sfatuitorilor apropiati lui Iohnnis a fost completat de catre Sandra Pralong, coincidenta desigur, cea care i-a facut intrarea lui Soros in Romania imediat dupa revolutie, cunoscuta ca o apropiata a magnatului maghiaro-evreo-american.
– al naibi coincidenta din nou… ies romanii in strada sa isi strige revolta impotriva sistemului si Klaus al nostru se hotaraste sa asculte glasul poporului nemultumit invitind la discutii societatea civila. Adica, din nou coincidenta, tocmai pe reprezentantii fundatilor Soros din Romania. Nu a gasit domnul presedinte Iohannis alti reprezentanti ai poporului decit pe lefegii lui Soros !
Unii ar spune… “ciudate coincidente”…
Eu va spun altceva dragi romani: “ATI LUAT TEAPA DIN NOU” !
Si o sa tot luati mereu, pina veti intelege ca trebuie sa ne punem un presedinte al nostru, un om ales de catre noi si nu selectat de catre papusari din rindul clasei politice mafiote si tradatoare de tara !
Cit timp ne vom complace in mocirla acestui sistem, vom avea parte de aceeasi mascarada: papusarii si politicienii ne vor da sa alegem dintr-o lista de imbecili incompetenti si tradatori de tara, iar noi vom avea de ales pe cel ce il consideram raul cel mai mic !
Daca vom continua sa fim dezbinati, daca nu ne vom uni fortele in jurul MERITOCRATIEI, inseamna ca ne meritam soarta…
Laurentiu Primo
www.meritocratia.ro

Comentarii

comments

Leave a Reply