DOAR TEPES…

Agitatie mare mon cher… Toti se agita, se inghiontesc, se injura si se bat ca deh, vin alegerile. Pentru marele ciolan… Specatacol, circ nenica… la toate televiziunile mafiei politice…

De 25 de ani, tu cetateanul, zis si “prostul familiei”, esti acuzat ba de unii ba de altii ca de aia iti merge prost, pentru ca “nu ai votat bine”. Adica, vezi doamne, ce bine ne-ar fi mers daca in locul lui Basescu, l-ati fi votat pe Nastase acum 10 ani… Voi sinteti de vina – ati votat gresit !

Daca in loc de mafiotii PDL sau PNL, i-ati fi votat pe cei din PSD acum 6 ani, mama ce bine ati fi trait azi… In 2012 iar’ ati gresit… Daca nu i-ati fi votat pe gangsterii din PSD ci pe mafiotii din PDL, azi salariile si pensiile ar fi fost cel putin duble !

Si uite asa, de 25 de ani, vi se spune ca voi sinteti de vina, ca nu alegeti niciodata bine si prin urmare, trageti ponoasele – tara se duce de ripa, nivelul vostru de trai se prabuseste, iar copiii vostri au de ales – sa fie sclavi aici sau aiurea prin lume, in pribegie… DIN CAUZA VOASTRA !

POLITICIENII AU GASIT MEREU VINOVATUL SI EXPLICATIA – POPORUL – NU A ALES BINE !!!

Bine… Noi prostimea nu stim sa votam – mereu am avut de ales intre politicieni buni (valorosi, profesionisti, cinstiti, patrioti) si politicieni rai (mafioti, hoti, incompetenti si tradatori de tara). Si mereu am avut ghinion, alegind prost. Bine…

Dar pe MRU nu l-am ales noi ci l-a numit Traian Basescu. Oare Basescu, atunci cind l-a numit prim ministru pe MRU(semnatarul contractului Chevron) despre care Nicolae Ulieru, purtator de cuvint al SRI, spunea ca e agent al unui serviciu secret strain (citez: “Eu, cand am auzit numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Am spus “oare presedintele chiar nu stie cine e omul ăsta, sau SRI nu l-a informat?”) oare era prost (informat), era beat, era tradator sau executa ordinul stapinilor sai ?

Oare atunci cind acelasi Basescu il numea pe Victor Ponta prim ministru in 2012, dupa ce Ponta cu doar citeva luni inainte fusese capul rautatilor referendumului de suspendare, era prost (informat), era beat sau era OBLIGAT de catre stapinii lui sa accepte compromisul, COABITAREA ?

Oare sa fie intimplator faptul ca in ciuda urii evidente dintre cei doi, avem totusi parte de o minunata coabitare si unitate in ginduri si simtiri intre cei doi, dar… DOAR pe tema Chevron si a Gold Corporation ? Sa fie vorba despre pura intimplare sau sa fie oare ordinul de pace si coabitare din partea unor stapini comuni care le-au permis sa se manince intre ei cit vor pe teme romanesti, dar sa fie frati cind vine vorba de interesele lor legate de jaful Romaniei ?

O alta NUMIRE m-a bulversat in primavara acestui an… Razvan Nicolescu, fost director la OMV, numit ministru al energiei cu scopul de a renegocia redeventa la petrol cu… OMV. Sa fie oare intimplator faptul ca fostul director OMV, actual ministru al Romaniei, sustine ca redeventa ticaloasa a lui Nastase e foarte corecta si ca acest contract de jefuire a petrolului romanesc trebuie prelungit pina la sfirsitul lumii pastrind redeventa la nivelul “negociat” de Nastase ?

Revoltat fiind de aceasta numire prin care OMV isi negociaza contractul (redeventa) “in familie”, am intrebat “un amic” (foarte apropiat al guvernului) cum a fost posibil ca Ponta sa faca o astfel de numire revoltatoare(nu stia de unde vine Nicolescu?), iar raspunsul m-a lasat perplex: “da’ ce, crezi ca Ponta l-a numit pe Nicolescu?”. Eu, in naivitatea mea, asa credeam… ca premierul isi numeste ministrii…

Tot legat de numirile din guvernul Ponta, am intrebat acelasi “amic”, cum e posibil sa te joci cu destinele a 20 milioane de oameni numind intr-o functie cheie o cuconita (Ioana Petrescu) care pare a nu avea nimic in comun cu economia si cu interesele Romaniei prin aceasta masura de reducere cu 5% a CAS. Mi s-a explicat ca domnita “a fost numita de corporatii ca sa incurajeze investitiile straine”. Ahaaa… investitii prin care e stoarsa Romania ca o cirpa prin redevente de mizerie, prin evaziune mascata, prin offshore-uri si mai nou, curat murdar de legal… a la Petrescu !

Al naibi numiri… Al naibi masuri… toate contrare intereselor Romaniei, masuri menite a ingropa si mai tare in datorii aceasta tara, dupa acelasi model deja arhicunoscut dupa 1989:

CIT MAI PUTINI BANI LA BUGET SI CREDITE CIT MAI MARI SI MAI MULTE (de preferinta de la FMI) !!!

De 25 de ani, conducatorii nostri, fie “alesi”, fie “numiti”, distrug economia romaneasca, distrug capitalul romanesc, ne dau bogatiile solului, padurile, apele minerale, petrolul, gazele pe redevente de nimic, indatoreaza tara la cote inimaginabile, ne tin in saracie spunind ca NU SINT VENITURI LA BUGET si toate astea… DIN CAUZA NOASTRA – CA NU VOTAM BINE !

Pai, dragi politicieni, noi l-am vota in anul de gratie 2014 pe singurul om ce ar mai putea salva tara de jaful vostru si al stapinilor vostri de peste mari si tari, dar VLAD TEPES NU SI-A ANUNTAT CANDIDATURA!

Ar fi timpul dragii mei concetateni, ca macar acum, in ceasul al 12-lea, sa intelegem ca nu conteaza pe cine votam cit timp nu dam un nou Tepes…

Indiferent pe care dintre actualii candidati il veti vota, va fi un alt tradator de tara, aservit intereselor marilor papusari care in urmatorii 5 ani isi vor desavirsi opera de distrugere totala a Romaniei !

Sau… mai sti ca nu e Udrea acel Tepes care sa va dea Constitutia Meritocrata ?

Vi-o arunca din telegondola 🙂

Laurentiu Primo

www.meritocratia.ro

P.S.

Si tot apropo de numiri… am aflat de ce nu isi numesc papusarii ambasador la Bucuresti:

Pai, cica au deja unul onorifc, care cumuleaza si functia de Presedinte al Romaniei, dar care in 3 luni se elibereaza din functie si va fi apt de a prelua oficial locul de ambasador vacant, “conservat” pina atunci 🙂

 

Comentarii

comments

Leave a Reply