Doctorul ginecolog Ponta

Citesc cu uimire o stire, cum ca doctorul Ponta ne da exemplu pe pagina lui de facebook Polonia ca tara independenta si suverana ce nu se pleaca dupa cum o dicteaza interesele ocultei mondiale. Ii lauda Ponta pe polonezi pentru acest lucru si se intreaba de ce nu face la fel si Romania.

Pe aceasta cale o sa-i raspund eu la intrebare:

Romania se poarta ca o sluga mai ipocritule, pentru ca a fost si este condusa de slugi ca Nastase, Tariceanu, MRU, Basescu, Iohannis si mai ales Ponta, cel ce in vremea cind era prim ministru, nu stia ce cadouri sa le mai faca celor din oculta mondiala.

Sau poate ai uitat nesimtitule cum dadeai ordin jandarmilor sa ii bata pe satenii ce isi aparau fintinile in fata lacomiei celor de la Chevron !

Sau poate ai uitat napirca cum te luptai cu poporul roman ca sa le faci cadou Steinmetzilor aurul de la Rosia Montana !

Sau poate ai uitat smecherule cum le scadeai corporatiilor taxele si impozitele (5% CAS si taxa pe stilp) ca sa poata jefui Romania mai bine, sa faca oculta mondiala averi mai mari pe spatele cetatenilor romani !

Sau poate ai uitat tradatorule cum le faceai cadou oligarhilor din spatele Rompetrol aproximativ 500 milioane de euro !

Sau poate ai uitat ticalosule cum le-ai dat papusarilor tot petrolul si gazele romanesti din Marea Neagra pe de gratis, cu redeventa zero !!!

Aceeasi oculta mondiala era buna cind te primea la receptii si te mingaia pe cap, iar tu, in fericirea ta tembelea, le lingeai mina si in semn de recunostinta le ridicai fustita Romaniei ca sa o poata viola in voie.

Acuma, ca “ti-au tras-o”, mai vor sa te bage si la puscarie, nu mai sint buni cei din oculta mondiala…

Eu zic totusi sa le promiti ca le mai dai cite ceva – poate iti mai dau o data avizul sa pui laba pe Romania. Ce pierzi ? Idiotii te vor vota in continuare ca doar de aia ride toata planeta de noi ce popor de zombi sintem !

Si daca nu o faci tu… stai linistit, o sa vina un alt nemernic de “ginecolog” (e plina tara de astfel de cozi de topor), sa ne ridice fustita ca sa se serveasca papusarii cu tot ce mai e de furat de prin Romania.

Imi este doar SCIRBA…

Laurentiu Primo

Comentarii

comments

Leave a Reply