FRATILOR, TREZITI-VA !!!

Citesc ingrijorat stirile cu privire la catastrofa umanitara a refugiatilor ce sint de la o ora la alta mai alarmante si a caror tragism creste exponential. Milioane de oameni ce traiau fericiti in tari prospere, cu un inalt nivel de trai pina prin anii 2000, traiesc azi in mizerie, violenta, saracie, lipsuri, razboi civil, revolutii. Totul, numai si numai din cauza lacomiei si ticalosiei unor indivizi a caror unic scop in viata este BANUL. Cu ce au gresit aceste popoare atit de incercate azi?
Cu ce au gresit irakienii, afganii, libienii, sirienii, ucrainienii?
Ca au trait in niste tari in al caror pamint zac mari bogatii de minereuri, gaze si petrol. Si pentru asta au platit… cu viata a peste un milion de civili morti in 10 ani. Cu saracie, cu vilolenta, cu insecuritate, cu durere si suferinta !
Acum s-au saturat sa mai indure, si-au pierdut si speranta. Au inceput sa-si paraseasca caminele, plaiurile natale, au inceput sa plece in pribegie in masa indiferent de riscuri si sacrificii. Si unde pot pleca, unde ar putea gasi o oaza de liniste, unde ar putea spera sa regaseasca o bucatica din viata linistita de dinainte?
Ciudat, nu ?
Siria are granita comuna cu Turcia si Israel, doua tari dezvoltate, cu inalt nivel de trai. Trebuie doar sa treci granita si… gata. Aparent, fara niciun risc, cu cheltuieli si eforturi minime. Si totusi, nu !
Acesti napastuiti ai sortii prefera sa isi riste viata traversind Mediterana in barci gonflabile, murind cu miile in incercarea disperata de a ajunge in Europa. Aflam cu stupoare ca cei ce ii organizeaza si ii indruma spre aceasta alegere sint tocmai cei ce le-au transformat tara in ruine…
Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei austriece, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.
Spionajul austriac ar avea informații că ” organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros.
Citind aceasta stire am fost curios sa aflu mai multe despre acest individ si fundatiile lui despre care auzisem adesea vorbindu-se elogios in mass media romaneasca. Si iata ce am aflat dupa o atenta documentare pe internet:
– Fundatiile Soros functioneaza in Romania din primele zile ale revolutiei din 1989
– Este de notorietate faptul ca fundatiile Soros sint tentacule ale CIA sub forma de asociatii civice prin care interesele papusarilor sint promovate in diverse tari ale planetei.
– Toti presedintii Romaniei au avut consilieri, membrii ai unei fundatii Soros din Romania. Ultimul exemplu este cel al Sandrei Pralong, primul presedinte al unei fundatii Soros in Romania, care a fost numita consilier al presedintelui Klaus Iohannis in urma cu citeva zile. Inaintea ei fusese consilier a lui Iohannis, un alt fost presedinte al unei fundatii Soros: Mihai Razvan Ungureanu !
– Ambii sefi de servicii secrete din Romania, atit SRI cit si SIE, sint fosti membrii ai unei fundatii Soros. Intimplator probabil, despre amindoi circula informatii pe internet ca ar fi agenti secreti ai unor servicii secrete straine !!! (aberant, nu?)
– Seful, organizatorul tuturor miscarilor de strada din ultimii ani este un individ pe nume Claudiu Craciun despre care aflam cu stupoare ca este sponsorizat tot de catre o fundatie Soros.
– O sumedenie de fosti ministrii, membrii ai unei fundatii Soros. Citeva exemple la repezeala: Monica Macovei, Teodor Baconschi, Adrian Cioroianu…
– O sumedenie de vectori de opinie (inclusiv ziaristi), asa zisi “intelectuali rasati”, lefegii ai unei fundatii Soros: Plesu, Patapievici, Marga, Mungiu, Pora, etc.
– Toti acesti “atirnatori” ai unor fundatii Soros, cinta aceeasi melodie: REFORMA SISTEMULUI. Toti vor acelasi lucru: sa mai pacaleasca o data romanii folosindu-se de “aceeasi Marie, dar cu alta palarie” ! Toti propun DIN NOU romanilor o noua generatie de politicieni. Acum 25 de ani, fundatiile Soros ne-au dat generatia Iliescu, Roman, Hrebenciuc, Cozminca, Berceanu, Constantinescu, etc. – MARI SPERANTE ALE POLITICII ROMANESTI !
In anii 2.000, ni s-a spus ca trebuie REFORMATA CLASA POLITICA, pentru ca prima generatie au fost niste gangsteri incompetenti care au distrus economia romaneasca si au furat tot ce a fost de furat. Ne-au servit fundatiile Soros noi generatii de politicieni… tineri… capabili… cinstiti… “REFORMATI”: Nastase, Ponta, Boureanu, Udrea, Ridzi, MRU, Rizea, Baconschi, Popoviciu, Vanghelie, Macovei, Boc, Videanu, etc…
Acuma vin aceeasi latrai ai lui Soros si se urca pe valul antisistem creat de mine in urma cu 5 ani, simtind miros de singe ca niste adevarati pradatori ce sint si promit poporului o noua reforma a sistemului. Cu noi politicieni… de data asta “garantat” (garanteaza Soros) cumsecade, destepti, incoruptibili, capabili, competenti, iubitori de patrie, chiar meritocrati (se pregatesc probabil Gorghiu, Papahagi, Neamtu…) 🙂
Nu conteaza cine, dar… neaparat cu POLITICIENI, PARTIDE si PARLAMENT !
Nu cum zice Primo, fara instrumentele acestea diabolice (POLITICIENI, PARTIDE si PARLAMENT) prin care papusarii au pus laba pe Romania si au transformat-o in colonie, iar pe romani in sclavi.
Vreti ANTISISTEM ?
Va face “tatucul” Soros… antisistem… partide de politicieni minunati, precum cei din Syriza sau Podemos. Sigur ca aceste partidulete antisistem noi aparute se vor face (in mod programat) de ris precum PPDD, Syriza sau Podemos si poporul ce concluzie VA TREBUI sa traga atunci ?
“Nu e bun antisistemul – tot mai bine cu vechiul sistem !!!”
Si astfel… Soros si echipa vor distruge si ultima speranta de dreptate, libertate a poporului roman. Vom deveni sclavi cuminti, docili, cu pretentii putine si munca multa in folosul stapinilor lumii. Vor intelege astfel romanii ca aurul, petrolul, gazul, padurile, apele, grinele Romaniei, nu le-a dat Dumnezeu pe acest pamint spre propasirea poporului roman ci pentru fericirea neoconilor americanoizi.
Sigur ca romanii vor avea dreptul sa munceasca din greu pentru implinirea dezideratului de fericire al neoconilor care in schimb ne vor apara de invadatorii rusi care stau la pinda de 2000 de ani sa ne cucereasca, dar… nu au avut curaj pina acum 🙂
Ce ne-am face noi romanii fara trupele NATO venite aici sa apere petrolul si gazul OMV-ului si a Exxon-ului, padurile si terenurile agricole ale regilor si printilor, luate cu japca, fabricile industriasilor occidentali ?
Dar cine ne-ar mai apara noua garsonierele si cocioabele de chirpici daca n-ar fi trupele NATO? Romanii naivi ca mine nici nu isi imagineaza cit de mult rivnesc rusii sa ne fure fotoliile si canapelele din case, vesela si farfuriile de portelan scump de Alba Iulia, bicicletele Pegas si hirburile Dacia (ale romanilor mai pricopsiti). Si daca se mai ridica cite un roman slobod la minte si intreaba “dar ce nevoie avem noi de NATO in tara?”, ala musai trebuie grabnic arestat pentru ca sigur e bolsevic, kgb-ist si putinist. Un astfel de tradator sigur il viseaza noaptea pe Corneliu Zelea Codreanu si are prin casa vreo poza cu Maresalul Antonescu. In acest caz, trebuie condamnat la moarte pentru ca e un roman periculos ce crede ca romanii au dreptul la istoria si la tara lor independenta si suverana !
FRATILOR, TREZITI-VA !!!
E CEASUL AL 12-LEA SI NEAMUL ASTA ROMANESC MAI ARE O SINGURA SOLUTIE DE SUPRAVIETUIRE, ACUM IN CEASUL AL 12-LEA – MERITOCRATIA !!!
Laurentiu Primo
www.meritocratia.ro

Comentarii

comments

Comment List

 • barbu florea 05 / 09 / 2015 Reply

  VIS DE TOAMNA, din 04/05 SEPTEMBRIE 2015 !
  P. M. R.
  “” PARTIDUL MERITOCRAT ROMAN “”

  1 – CONGRESUL AL II-lea, al “ MISCARII MERITOCRATE “ din 05.09.2015, a votat majoritar “” INFIINTAREA PARTIDULUI MERITOCRAT ROMAN – P. M. R. “” – SI A ALES “ CONDUCEREA CENTRALA “ a viitorului partid. Urmand formarea de organizatii LOCALE SI INSTITUTIONALE in toata tara, in municipii, orase, commune, sate, catune, sectoare, cartiere, strazi, blocuri, institutii de stat si private, liceie, facultati, organizatii obstesti si profesionale s.a., pentru “ O NOUA ORDINE – MERITOCRATIA “ si un “ NOU SISTEM MERITOCRATISMUL “.
  2 – STATUTUL MISCARII MERITOCRATE s-a amendat cu articolul :
  * ) – Accesul in Partidul Meritocrat Roman este “” LUSTRAT “” pentru : fostii alesi politici si numitii lor politici, care sunt responsabili, sau complici, de “” DEZASTRUL ROMANIIEI DIN ULTIMII 25 DE ANI “” , in actualul “” SISTEM CLEPTOCRATIC “” instaurat dupa 1989.
  3 – OBIECTIV : Spargerea SIUSTEMULUI CLEPTOCRAT, din ORDINEA MAFIOTA SI TRADATOARE ACTUALA, prin ALEGERI PARLAMENTARE, LOCALE SI PREZIDENTIALE, din “ INTERIORUL POLITIC , ASA ZIS “ DEMOCRATIC “ si instaurarea “ NOII ORDINI MERITOCRATE “ si a “ NOULUI SISTEM (ec, fin, juridic, soc – fara politic) MERITOCRATISMUL “

  M-am trezit din vis si urez participantilor la CONGRES “
  SUCCES SI RESPONSABILITATE !
  CURAJ SI INTELEPCIUNE !
  MULTA SANATATE !

 • anca 13 / 09 / 2015 Reply

  Toti(sau aproape toti) care sunt abonati la troaca lui SOROS nu sunt de origine romana, nu asteptam de la ei sa aiba constiinta cel putin.Ei se simt bine cu noile nume romanesti si distrug fara mila acest popor.Dar pe langa acestia vad din comentarii ca chiar ai nostri sunt spalati pe creier ca irina balcangiu si alti cativa.Trebuie varificate la sange persoanele care se inscriu in PARTIDUL MERITOCRAT,s-a vazut chiar la CONGRES ce zdreanta a participat-dan constantin-.Doamne,ajuta-i pe romani sa se trezeasca!

Leave a Reply