HOTII DE ROMANI

A devenit o obisnuinta sa fim agresati de catre televiziunile occidentale cu emisiuni dedicate “nenorocitilor” de hoti romani. Ba unul care sparge masini si in nemernicia lui fura pixuri, ochelari de soare si citeodata chiar si cite un telefon, ba romani flaminzi ce fura salam si cascaval de prin supermarketurile occidentale si uneori chiar “spargatori de mare clasa” care fura POS-uri sau chiar bancomate cu totul 🙂
Astia sintem noi… cacanari… Hoti marunti, fortati de foame, lipsuri si nevoi sa furam pentru a supravietui. Probabil ca nu am fi ajuns sa facem astfel de gesturi la disperare daca occidentalii nu ne-ar fi distrus industria, economia nationala (e drept ca au facut-o tot cu ajutorul “romanilor de bine”), daca romanii de rind nu si-ar fi pierdut locurile de munca, daca bugetul Romaniei nu ar fi spoliat prin jaf de catre mafia politica, daca nu am fi obligati de lipsuri si nevoi sa plecam, sa fugim din tara si sa ne cautam norocul in pribegie.
Deja am dezvoltat alergie la genul acesta de stiri, dar mai mult de atit, SIMT O REVOLTA IMENSA vazind cum ne jignesc, cum ne umilesc minunatii de englezi, francezi, nemti, austrieci si alti “cinstiti”.
Cit de nesimtit trebuie sa fii sa ii blamezi pe romani pentru niste cacanarii de zeci, sute sau mii de euro cind tu ai pe constiinta tunuri de sute de milioane sau chiar miliarde de euro prin care ai adus acest popor la sapa de lemn ?
Cit de nenorocit trebuie sa fii sa vezi paiul din ochiul romanului cind tu, BAE Systems Anglia ai vindut Romaniei cu 130 milioane de euro doua fregate care erau pregatite de dat la fier vechi pentru nici 20 milioane de euro? Cit de nemernic trebuie sa fii stiind ca ai jefuit poporul roman de peste 100 milioane de euro, bani ce au ajuns in cea mai mare parte in buzunarele politicienilor de pe Tamisa (mai putin traditionala spaga marca Nasty) si sa-i faci pe romani troaca de porci din cauza unor prapaditi de hoti de buzunare ?
Cit de nenorocit trebuie sa fii sa rizi de romanii care cersesc pe strazile Frantei ca sa aiba din ce-si hrani copiii dupa ce tu le-ai jefuit tara impunindu-le contract EADS de securizare a granitei (conditie de intrare in UE) la un pret inzecit, prejudiciind bugetul statului roman cu sute de milioane de euro (e drept, cu asentimentul, consimtamintul si bunavointa aceluiasi tradator de neam si tara) ?
Cit de nenorocit trebuie sa fii sa pindesti masinile cu numar de Romania si sa le opresti cautindu-le nod in papura ca sa ii amendezi pe “scheisse romani” ce traverseaza Austria dupa ce tu le-ai jefuit petrolul si gazele naturale (e drept, prin bunavointa aceleiasi marci inregistrate), aducind Romania la situatia paradoxala in care un litru de benzina costa mai mult la pompa in Romania (una dintre cele mai bogate tari in petrol din Europa) decit in Austria (zero resurse de petrol) ?
Cit de nenorocit trebuie sa fii sa jefuiesti Romania cu peste 1 miliard de euro printr-un contract Bechtel sub forma mascata de spaga pentru papusari ca sa te primeasca in NATO, iar dupa aceea sa mai ai si pretentia ca tinerii romani sa-si verse singele pentru a ajuta la jaful carbunelui din Kosovo, la jaful petrolului din Irak, la protectia transporturilor de heroina din Afganistan ? Chipurile securitatea are un pret… Pai, de cite ori trebuie sa platim pretul si mai ales, PENTRU CARE SECURITATE?
Cit de nenorocit trebuie sa fii, sa umbli ca vatafii prin firmele romanesti sa le cauti de licenta Windows in valoare de citeva sute de euro cind tu sti ca ai jefuit bugetul Romaniei de sute de milioane de euro inchiriind guvernului licente la pret mai mare decit daca le-ai fi vindut (e drept ca tot cu bunavointa unor spagari, tradatori de tara) ?
Cit de nenorocit trebuie sa fii, sa ceri romanilor sa-si dea cadou gazele papusarilor dupa care sa impui cresterea pretului la gaz platit de consumatorul roman de trei ori ? Si daca nu poate plati, sa-i moara copiii de frig in casa ! Tot cu complicitatea “romanilor de bine”…
Cit de nenorociti trebuie sa fie prietenii si aliatii nostri din UE si NATO, sa ne jefuiasca sistematic, sa ne umileasca, sa ne jigneasca, sa ne batjocoreasca zi de zi precum niste ispravnici ticalosi si cit de lasi, cit de mici si netrebnici sintem noi sa le mai si zimbim slugarnici ?
Da’ nu vine ea oare, nu vine odata ziua cind ne vom trezi si vom striga DE-AJUNS ?
Laurentiu Primo
www.meritocratia.ro

Comentarii

comments

Leave a Reply