MERITOCRATIA vs. MASONERIA

Mişcarea Meritocrată a reuşit să adune în 4 ani un număr de doar 2.000 de membri. Părerea mea este că mult prea puţin… Am stat şi am cugetat mult cu privire la cauzele acestui rezultat nesatisfăcător din punctul meu de vedere. De ce oamenii răi, puşi pe furt şi căpătuială se pot uni sub umbrela unor organizaţii de partid, de ce infractorii se pot uni în clanuri interlope, iar oamenii buni sînt mereu dezbinaţi şi prăzi uşoare în faţa acestor găşti mafiote, interlope şi politice ?
Am înţeles că principala cauză pentru care nu reuşim cristalizarea unei organizaţii în care să se strîngă oamenii buni este LIPSA DE MOTIVAŢIE !
Mişcarea Meritocrată aşa cum a fost ea gîndită de mine iniţial nu oferea nicio motivaţie cu excepţia acestui ideal de un viitor mai bun numit MERITOCRAŢIA – o motivaţie suficientă pentru un om cu un înalt grad de conştiinţă, dar… Dar cei mulţi au nevoie de o motivaţie mult mai palpabilă, mai concretă, ceva care să le ofere nişte avantaje AZI, NU MÂINE !
O a doua mare cauză a insuccesului Mişcării Meritocrate este lipsa unei forme de organizare. Am vrut să creez o structura organizatorică flexibilă, să las şefilor de filiale libertatea de a îşi crea propriul sistem organizatoric. Din păcate, am avut ocazia să îmi verific practic teoria conform căreia poporului român îi lipseşte genetic capacitatea organizatorică. S-a dovedit încă o dată că poporul român nu poate fi organizat decît centralizat, printr-o mînă forte, printr-o structură organizatorică de inspiraţie militară. Poporul român are o sumedenie de calităţi, dar din păcate îi lipsesc cu desăvîrşire calităţile organizatorice, spiritul civic de care beneficiază din plin de exemplu poporul german.
Dată fiind această analiză, aceste constatări ale lipsei de succes a Mişcării Meritocrate, am decis “să iau taurul de coarne” şi să purced la schimbări.
Am ajuns la concluzia că se poate crea o formă organizatorică performantă luînd tot ce e mai bun din alte structuri deja încercate şi care s-au dovedit a fi de succes.
Cine este adversarul nostru, al meritocraţilor ?
Sistemul vechi şi (încă) actual, bazat pe partide şi politicieni şi Nouă Ordine Mondială, sistemul care e în curs de implementare de către masonerie.
De ce au avut succes aceste sisteme ?
Pentru că au reuşit să creeze forme organizatorice care implică UNITATEA DE GRUP şi COINTERESAREA, STIMULENTUL, MOTIVAŢIA, puse în slujba oamenilor răi !
Am hotărît deci să creez o formă organizatorică care să îmbine caracteristicile esenţiale ale sistemelor ce s-au dovedit a fi de succes cu principiile onoarei, cinstei şi corectitudinii, A MERITULUI, pentru a crea o nouă formă de organizare pusă în slujba OMULUI BUN !
Astfel s-a născut ORDINUL MERITOCRAŢIEI !
Ordinul Meritocraţiei îşi propune 3 mari scopuri:
– să îi unească pe oamenii buni într-o formă de organizare şi întrajutorare astfel încît să nu mai fie victimele dezbinate ale oamenilor răi.
– să lupte împotriva duşmanilor oamenilor buni, împotriva Noii Ordini Mondiale Satanice a masonilor care va duce la distrugerea totală a civilizaţiei omeneşti
– să implementeze un nou sistem, o Nouă Ordine Mondială Meritocrată care să fie o alternativă, real democratică la actualul sistem, un mare pas înainte a societăţii omeneşti.
Am conceput o organizaţie sub umbrela căreia oamenii buni să se găsească între ei, să se ajute şi să poată ţine piept forţelor satanei. Modul de organizare se inspiră din organizaţiile militare pentru că sînt modele care şi-au dovedit succesul de-a lungul secolelor. Faptul că ne inspirăm din organizarea militară nu înseamnă că avem vreo legătură cu violenţa sau formaţiunile paramilitare. Şi sportivii se organizează folosind titluri de “căpitan”, “locotenent”, etc, şi asta nu înseamnă că au vreo legătură cu violenţa sau forţele paramilitatre.
Ordinul Meritocraţiei nu îşi propune decît progresul societăţii, protejarea oamenilor buni, punînd la temelia tuturor acţiunilor noastre voinţa de a face bine, toleranţa, generozitatea, compasiunea, iubirea.
Laurenţiu Primo
Informatii suplimentare cu privire la Ordinul Meritocratiei gasiti aici: http://meritocratia.ro/ordinul-meritocratiei/

Comentarii

comments

Leave a Reply