NATO – ROMANIA si Arsenie Boca

NATO – ROMANIA si Arsenie Boca
La 29 martie 2004, România a aderat la NATO prin depunerea instrumentelor de ratificare la Departamentul de Stat al SUA, primul demers in acest sens fiind facut de Ion Iliescu care ceruse oficial acest lucru in 1993. La 1 martie 2004, tot Ion Iliescu in calitate de Presedinte al Romaniei, promulgă Legea nr. 22/2004 (semnata de Adrian Nastase in calitate de Prim Ministru) de aderare a României la Tratatul Atlanticului de Nord. Fara Referendum, fara nicio consultare a poporului.
Dar ce este NATO ?
NATO nu este altceva decit bratul inarmat al papusarilor, o organizatie militara ce a produs in ultimii 20 de ani peste 1 milion de victime, cetateni nevinovati ai unor tari pasnice. NATO a adus moarte, singe, durere, suferinta in Irak, Afganistan, Siria, Libia, Iugoslavia,etc. incalcind cel mai important principiu al ONU: NEAMESTECUL IN TREBURILE INTERNE AL ALTOR STATE !
Europa se indreapta azi cu pasi mici si repezi catre un nou razboi. in mod paradoxal, razboiul ce va sa vina nu este dorit de catre nimeni in Europa. Nici de Rusia, nici de Ucraina, nici de Germania si de catre niciun alt stat european.
Singurii interesati in acest razboi sint gruparile de interese de tip mafiot din sfera industriei de armament si a exploatarii resurselor energetice ce conduc SUA. Sint aceleasi organizatii satanice care au pus la cale Maidanul la Kiev, care au creat pretextul World Trade Center pentru a invada Afganistanul, care in zilele Pastelui aruncau bombe pe care scria Paste Fericit asupra populatiei Belgradului, aceleasi organizatii care au pus la cale revolutia din Libia, care au inarmat extremistii musulmani din Statul Islamic si au bagat Siria in razboi civil, aceleasi organizatii care au inventat pretexte absurde pentru a invada Irakul in scop de jaf.
Astazi, satanele ce stau in spatele organizatiei militare NATO se lupta din rasputeri sa provoace un razboi cu Rusia folosindu-se de pretextul Ucraina.
Ucraina nu a fost, nu este si nu va fi niciodata un stat prieten Romaniei. Cu toate acestea, conducatorii Romaniei, prin declaratii aberante de sustinere a intereselor americane si de jignire si sfidare a Rusiei, arunca Romania intr-un joc deosebit de periculos care atrage mania marelui vecin de la rasarit. Sa nu credeti ca va veni vreun american sa-si dea viata pentru apararea romanilor. Vor fi trimisi la moarte sotii si copiii vostri, ai romanilor ce nu aveti nicio treaba, niciun interes in acest conflict. Tinerii romani vor fi trimisi la moarte ca sa lupte pentru o cauza care nu e a romanilor si a Romaniei. Mai mult de atit: romanii vor fi pusi in situatia de a apara o tara, Romania, ce nu le mai apartine. Pentru ce isi vor jertfi viata romanii? Ca sa apere petrolul OMV-ului si a Exxonului ? Ca sa apere padurile austriecilor de la Schweighofer si a americanilor de la Harvard? Ca sa apere gazul Chevronului si a OMV-ului? Ca sa apere industria romaneasca ce a fost rasa din temelie la cererea FMI si a Bancii Mondiale? Ca sa apere terenurile agricole care au intrat in marea lor majoritate in posesia strainilor? Ca sa apere sistemul energetic national care a fost daruit unor mari corporatii la cererea FMI?
Ultimii 20 de ani au dovedit ca NATO nu este o organizatie care sa apere pacea in lume, ca nu are ca scop binele omenirii ci este o organizatiei terorista pusa in slujba un grupuri de interese mafiote ce si-au propus acapararea prin forta a bogatiilor unor state ce nu s-au lasat ingenuncheate prin coruperea conducatorilor lor.
Vedem la televizor campaniile furibunde antiteroriste indreptate impotriva unor bezmetici, dezaxati mintali care omoara citiva ziaristi sau cetateni evrei nevinovati.
Pai, daca acei dezaxati sint numiti teroristi pentru 10 victime, cum trebuie numita o organizatie care in ultimii 20 de ani a ucis peste 1 milion de civili, femei, copii, batrini nevinovati ????
Cum trebuie numita o organizatie care a adus razboiul, moartea, haosul, anarhia, violenta, singele, suferinta, saracia in tari care pina la interventia trupelor NATO traiau in pace, armonie, bunastare, fericire ? Pentru lefegiii Ambasadei SUA si a Fundatiei Soros care ma vor ataca pentru aceste simple deductii logice, am o singura sugestie: sa se informeze cum traiau cetatenii din Irak, Libia, Siria, acum 20 de ani si cum traiesc azi !
ROMANIA NU TREBUIE SA MAI FACA PARTE DIN ORGANIZATIA TERORISTA NATO !!!
Singura cale pentru ca Romania sa nu devina un cimp de lupta este NEUTRALITATEA. Romania trebuie sa devina un stat neutru, un simbol al pacii, o tara a carei oameni sa traiasca in pace si armonie cu toti vecinii fara a-si irosi resursele in bugete de inarmare care sa-i imbogateasca pe marii gangsteri ai planetei. Romania nu are de ce sa se amestece in treburile interne ale Ucrainei !
Romania nu gaseste azi bani pentru o sosea de 50 km. In Romania mor anual 5.000 de copii bolnavi de leucemie pentru ca nu se gasesc bani pentru tratamentul lor. In Romania spitalele arata ca in Evul Mediu pentru ca nu se gasesc bani pentru igienizarea lor. Romania nu isi permite azi sa-si exploateze singura bogatiile subsolului pentru ca nu are bani si astfel se lasa jefuita in schimbul unor redevente de mizerie.
In schimb, conducatorii nostri au gasit solutii de a aloca 2% din PIB pentru bugetul de inarmare, aproximativ 3 miliarde de euro anual ce vor fi platiti papusarilor din spatele NATO sub titlul de buget de inarmare.
Popor roman, va avertizez: daca Romania va continua sa faca parte din aceasta organizatie satanica, isi va atrage mania si pedeapsa lui Dumnezeu, iar profetiile lui Arsenie Boca se vor implini ducind Romania la pierzanie.
Cu foarte mulți ani în urmă, Arsenie Boca spunea că vor veni vremuri în care România se va trezi invadată de trei țări: Bulgaria, Ungaria și Rusia.
“In Bucureşti s-a ouat de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va oua a treia oară Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului deoarece acolo forfotesc păcatele.”, susținea Boca.
„Mă, întoarceţi-vă la Dumnezeu caci calul roşu bate la porţile Răsăritului. Dar sa nu va întristaţi ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”, le spunea Boca oamenilor.
Dragi compatrioti, ascultati-mi sfatul… VA ROG, NU LASATI SA SE IMPLINEASCA PROFETIA PARINTELUI…
Laurentiu Primo
Presedintele Miscarii Meritocrate
www.meritocratia.ro

Comentarii

comments

One Comments

  • anca 18 / 02 / 2015 Reply

    Ma doare sufletul cand citesc comentariile , de fapt nu sunt comentarii sunt jigniri,ceea ce demonstreaza calitatea acestor oameni. (“oare sunt “?)Nu sunt capabili de a intelege situatia,de a ajuta ROMANIA,deci de asta imi este teama dl.Primo.Daca Nicoleta S.de la NASUL.TV,care spuneti ca este inteligenta si a fost(este) capabila sa va jigneasca,atunci ce pretentii puteti avea sau spera in intelegere de la persoane ca mereutza paul,olivia sena(nici nu merita sa le scriu numele asa cum este corect,cu litera mare).Asa cum v-am spus si in alt e-mail,nu cu astfel de oameni puteti salva ROMANIA.De ce spun asta, pentru ca si eu am incercat sa vorbesc despre MERITOCRATIE cu cunostintele mele dar…..din pacate asta-i nivelul de gandire al romanilor,este adevarat nu 100%.Recunosc,nu sunt membra pentru ca nu pot, nu stiu sa conving cel putin o persoana care sa vina alaturi de noi,dar eu sunt pentru aceasta miscareMERITOCRATIA,chiar daca nu sunt memebra.Articolul este realitatea in carne si oase a acestei organizatii NATO.
    Oare ce se va alege de noi,de tara noastra.
    Doamne ai mila de noi si dale minte celor multi si prosti!

Leave a Reply