NU VA E RUSINE, DOMNULE PRESEDINTE ?

Domnule presedinte, a fost nevoie de un eveniment tragic ca sa luati in sfirsit taurul de coarne si sa mimati ca ne dati tara inapoi, sa le faceti vint de la putere politicienilor corupti, mafioti si tradatori de tara. Am crezut in prostia mea, ca gata – de acum in colo, tara va fi condusa de specialisti, asa cum ne-ati propus si cum cerea poporul – guvern de tehnocrati. Speranta a fost insa de foarte scurta durata…

Ne-ati pacalit din nou, in traditionalul spirit mioritic, dar vreau sa va intreb domnule Iohannis:

Nu va e rusine cu un prim ministru de “anvergura” acestui Dacian Ciolos ?

Nu va e teama de judecata poporului caci, in fata istoriei dumneavoastra veti fi tras la raspundere pentru numirea in functia de prim ministru a acestui obscur, mediocru, superficial, indolent si servil individ, e drept insa, reprezentativ pentru ceea ce inseamna “zombilimea” romaneasca ?

Nu va e rusine domnule Iohannis vazind ca ati numit un prim ministru care isi prezinta cabinetul FARA SA FI CITIT MACAR CV-UL VIITORILOR MINISTRI ?

Cit de indolent, mediocru, superficial trebuie sa fii, sa te prezinti in fata poporului cu un guvern facut de altii, dar mai mult, fara ca macar sa fi fost curios a citi CV-urile viitorilor ministri pe care ti-i asumi ?

Dar cit de prost trebuie sa fii, sa recunosti cu seninatate ca ai aflat cine sint, ca le-ai citit CV-urile, abia dupa ce ai facut publica lista guvernului ???

Si de ce ma mir eu, de ce ma mir de incompetenta acestui Ciolos cind stim prea bine cu totii ca este un individ mediocru, lipsit de orice MERIT, care s-a cocotat in virful ierarhiei statutului fara sa fi dovedit niciodata vreo aptitudine iesita din comun ?

Un individ care este un adevarat simbol al sistemului romanesc de PCR (pile – cunostinte – relatii)… un individ care a ajuns sa reprezinte Romania la Comisia Europeana fara sa isi fi cistigat in vreun fel dregatoria, propus fiind de catre un alt emanat al sistemului, Traian Basescu, adevarat maestru, parinte fondator al sistemului ticalosit…

Ma indoiesc domnule Iohannis ca nu stiti cum a ajun acest Ciolos sa fie numit reprezentant al Romaniei in structurile de conducere a Uniunii Europene. Ma indoiesc ca nu cunoasteti rolul jucat de Virgil Ardelean (fostul sef de serviciu secret) in promovarea fabuloasa a acestui mediocru, ca nu ati aflat de “serviciul contra serviciu” prin care a fost promovat ”nepotul” Ciolos si a fost infundat Voiculescu, “solutia imorala”.

Dar poate aveti obrazul gros si nu va e rusine din doar atita… “mare scofala”…

Ma gindesc ca poate totusi v-a fost rusine asistind la audierea nefericitei Guseth in Parlament… Mie mi-a fost de-a dreptul jena urmarind audierea ei la televizor… efectiv am pus mina pe telecomanda ca sa schimb canalul, din reflex, pentru a nu mai asista la o astfel de rusine si umilinta. Eu inteleg ca postul de ministru al justitiei apartine domnului Soros, dar chiar asa ? Chiar nu se gasea un alt lefegiu al domnului Soros, care sa nu fie atit de penibil ?

Parca vroiati un guvern de specialisti domnule Iohannis !

Asa arata domnule Iohannis un guvern de specialisti, cu un premier care si-a construit cariera pe pile si relatii, fara niciun merit, fara sa-si fi cistigat postul prin concurs, promovat prin prin mijloace de tip mafiot, prin trafic de influenta ?

Asa arata un guvern de specialisti, cu un ministru al sanatatii care are doar 27 de ani si nici macar rezidentiatul nu si l-a luat ?

Asa arata domnule Iohannis un guvern de specialisti, cu un ministru al justitie care habar nu are de justitie ?

Asa arata domnule Iohannis un guvern de specialisti, cu un ministru al justitiei care e inginer electronist si un ministru al energiei care e jurist ?

Faceti experimente pe spinarea poporului roman domnule Iohannis sau pur si simplu va bateti joc de acest popor ?

Dar ce ma mai mir in conditiile in care citeva zeci de politicieni, colegi de-ai dumneavoastra, cu nimic mai buni decit aceasta doamna Guseth, au apreciat prestatia ei la audierile din Parlament si si-au dat girul ca ea sa devina ministru al justitiei? Ce-o fi fost in mintile acelor parlamentari care i-au dat credit ?

“ Pai ce, io-s mai bun ca ea si totusi… IO-TE-MA DITAMAI DEMNITARUL” !

De ce se intimpla toate aceste nenorociri, acestei tari ?

Din cauza ca doctrina “papusarilor” contine mai multe metode de a supune, jefui, distruge o tara – acolo unde intilneste un popor de lasi, fricosi, blajini, doctrina papusareasca spune ca nu e nevoie a se folosi forta (ca in cazul Serbiei, Siriei, Libiei, Irakului). In astfel de tari ca Romania, e suficient ca banii papusarilor sa cumpere televiziunile si conducatorii, sa creeze un sistem de numiri in posturi pe principii de tip mafiot, clientelar, astfel incit la conducerea tarii sa ajunga numai tradatori de tara si incompetenti care pe de-o parte sa le slujeasca interesele si pe de alta parte, prin decizii manageriale dezastruoase sa distruga economia nationala si sa supraindatoreze tara.

Vreti dovada?

Luati de aici dovezi: Ion Iliescu, Petre Roman, Emil Constantinescu, Mugur Isarescu, Victor Ciorbea, Radu Vasile, Adrian Nastase, Traian Basescu, Mihai Razvan Ungureanu, Emil Boc, Victor Ponta…

De aceea avem nevoie de MERITOCRATIE – CA SA NU MAI FIM CONDUSI DE IMBECILI SI TRADATORI DE TARA !

De aceea avem nevoie de MERITOCRATIE – CA SA NU MAI FIM FURATI DE CATRE NISTE POLITICIENI MAFIOTI !

De aceea avem nevoie de MERITOCRATIE – CA SA NU MAI FIM COLONIE SI SCLAVI !

Laurentiu Primo

www.meritocratia.ro

 

 

Comentarii

comments

One Comments

  • anca 18 / 11 / 2015 Reply

    Pai cum sa nu se aleaga praful si pulberea de aceasta tara cand sunt postaci care tot vor sa-i lasam sa incerce ba un an sau in cazul presedintelui intreg mandatul,si apoi sa vedem ca nu mai avem nimic adica nici tara.Nu stiu ce pregatire au acesti postaci dar in mod sigur nu cred ca au trecut pe la vreo facultate,sau citesc ce le face placere adica minciuna,vai de mama lor de inconstienti.Cu asemenea postaci nu-i este rusine nici chiar lui Iohannis care de bine de rau a fost cadru didactic,dar altora care au trecut prin viata ca lebada prin apa si au ajuns in fruntea PROSTIMII.
    Da NOI suntem PROSTIMEA care ii acceptam sa-si bata joc de noi astia care avem cel putin bun simt

Leave a Reply