PETITIE IN ATENTIA PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI

Prin prezenta petitie, numitul Primo Laurentiu, cetatean roman si presedinte al Miscarii Meritocrate, va solicit, impreuna si in numele a “n” cetateni romani conform listei anexate prezentei, sa va autosesizati cu privire la declaratiile domnului Roger Stone, consilier al presedintelui SUA, Donald Trump, in legatura cu activitatile extremiste si anti romanesti ale numitului George Soros si ale ONG-urilor romanesti sustinute, sponsorizate sau finantate de catre acest individ in Romania.
Avind in vedere afirmatiile consilierului Roger Stone, consider nu doar oportuna ci si imperativ necesara deschiderea unei anchete in urma careia, in cazul in care se vor confirma afirmatiile susnumitului consilier al presedintelui SUA, sa fie trase la raspundere organizatiile extremiste dovedite a fi fost finantate de catre George Soros si de asemenea sa fie tras la raspundere acest individ impreuna cu persoanele ce l-au sprijinit in actiunile orientate impotriva Romaniei.
Va mai solicit sa va autosesizati cu privire la declaratiile publice facute de catre Sebastian Ghita cu privire la subordonarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi si a fostului sef SRI, Florian Coldea, sefului agentiei CIA pe Romania. Subordonarea unor institutii de forta ale statului roman unui serviciu de informatii strain, chiar si prieten (de conjunctura), reprezinta conform legii, o grava fapta de tradare nationala !
Anexez prezentei, inregistrarile cu afirmatiile numitiilor Roger Stone si Sebastian Ghita precum si lista celor “n” cetateni romani sustinatori ai prezentei petitii.

In speranta ca prin actiunile dumneavoastra veti infirma banuielile ce planeaza ca si dumneavoastra ati fi controlat prin santaj de catre interpusii lui George Soros, va multumesc anticipat.
Laurentiu Primo

Materiale atasate:
http://www.flux24.ro/video-exploziv-consultantul-lui-trump-acuza-serviciile-secrete-romanesti-ca-lucreaza-pentru-soros-iohannis-i-ar-fi-cerut-lui-trump-sa-intervina/
http://www.activenews.ro/stiri-politic/Roger-Stone-consilierul-lui-Donald-Trump-despre-romani-Serviciile-secrete-au-scapat-de-sub-control-Despre-Soros-Vrea-totalitarism-global-vrea-sa-dea-jos-Guvernul-si-sa-va-aduca-un-sistem-mult-mai-rau-decat-pe-vremea-lui-Ceausescu-144567
https://www.youtube.com/watch?v=gi1J0W6ZzUA
http://www.puterea.ro/dezvaluiri/secundatv-procurorul-general-al-romaniei-numit-in-functie-desi-avea-dosar-penal-la-dna-146960.html

Nume si prenume sponsor

Domiciliat in Judetul / Localitatea

Adresa de email