Raluca Prună, mesaj pentru votantul PSD, ”un votant fie interesat de pensie, in genere un mediocru, fie ținut în lanțurile asistenței sociale, turmentat încă de dimineață, cu copii mulți pe care îi aruncă în lume”

Raluca Prună, fost ministru al Justiției în guvernul tehnocrat, a lansat un atac extrem de dur la adresa votantului tipic PSD, căruia îi face și o caracterizare: ”un votant fie interesat de pensia lui speciala si de pensionare la 40 de ani, in genere un mediocru, fie un dezavantajat social care e tinut in lanturile asistentei sociale de 27 ani, cel mai adesea turmentat inca de dimineata, cu copii multi pe care ii arunca in lume ca sa isi sporeasca venitul din alocatii si creditul pe caiet la crasma, cu copii pe care ii abuzeaza de multe ori, cu care se poarta violent si pe care ii retrage de la scoala pentru ca sunt o mana de lucru gratuita”.

”Trebuie să stopăm creşterea pensiilor speciale; sistemul nu mai ține, crapă. Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la maximum 1.800 de euro pe luna. Se va decide o plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului. Vreun semnal din partea opozitiei? Mai grav chiar, vreo voce tehnocrata, vreun acolit de-al lui Soros, vreun dusman al natiunii? Nuuu, e numai noua lamentatie guvernamentala exprimata de Olguta si Calin. Serios??? V-au trebuit 7 luni in a tz-spea guvernare ca sa descoperiti apa calda?”, susține Raluca Prună, într-o postare pe Facebook.
sursa: b1

Comentarii

comments

Leave a Reply