SA FACEM DREPTATE !!!

Premierul roman aflat in exil la “Stanbul” (acolo unde i s-a oferit protectie in schimbul unei pomeni de 11.000 mp in buricul tirgului bucurestean cu scopul construirii unei moschei) a facut o afirmatie foarte misterioasa pe care noi, prostimea, nu am inteles-o si in consecinta, il rog pe cel mai iubit fiu al poporului sa fie bun, sa ne lamureasca. El a spus asa: “toţi adversarii independenţei noastre economice sunt în stare de orice” pentru a bloca măsurile economice benefice luate de guvern.

Eu am o mare dilema… CINE SINT ADVERSARII INDEPENDENTEI ECONOMICE la care face referire Ponta, cine sint cei care au pus laba pe Romania si i-au luat independenta economica ?

Se refera la asasinii economici care au dat pe gratis tot petrolul si gazele Romaniei ?

Se refera la asasinii economici care au dat pe gratis tot sistemul de distributie de gaze, curent, apa potabila, a Romaniei ?

Se refera la tradatorii de tara care au distrus cu buna stiinta toata industria Romaniei ?

“adversarii independentei economice”…. adica… am o mare dilema: la cine te referi maestre Ponta, la stapinii tai, la papusarii Noii Ordini Mondiale, sau la colegii tai, Nastase, Basescu, MRU si altii ?

La ce te referi domnule Ponta atunci cind vorbesti despre “adversarii independentei economice” a Romaniei, la ministriul tradator de tara care a scutit Kaz Munai Gaz de 500 milioane de euro in dauna statului roman ?

Sau poate te referi la redeventa de petrol pentru OMV, pe care ai refuzat sa o cresti la un nivel minim acceptabil de 20%, asa cum iti cerea ministrul energiei Constantin Nita, cu citeva zile inainte de a-l demite si a-l numi in locul lui chiar pe unul dintre directorii OMV ?

Sau poate te referi la taxa pe stilp prin care un premier nemernic a mai luat citeva miliarde de euro de la cetatenii romani si le-a facut cadou corporatilor ?

Sau poate te referi la nenorocitul de premier care punea jandarmii sa-i bata pe taranii romani la Pungesti ca sa poata inlesni jaful Chevronului?

Sau poate te referi la  mafiotul de premier care pleda pentru cadorisirea mafiei mondiale a aurului cu Rosia Montana ?

Sau poate te referi la ticalosul care trimitea ANAF-ul sa le inchida firmulitele romanilor si sa le ia painea de la gura celor care aveau 5 lei in plus in caserie, trecind insa cu vederea jaful corporatiilor care isi exporta profiturile de miliarde de euro in offshore-uri fara sa plateasca impozite in Romania…

Sau poate te referi la nemernicul care a hotarit sa aloce 3 miliarde de euro de la buget pentru a cumpara armament de la papusari, armament cu care sa apere bogatiile Romaniei, bogatii care nu mai sint ale noastre ci ALE LOR si asta in conditiile in care in Romania mor anual peste 5.000 de copii bolnavi de leucemie pentru ca pentru ei nu sint bani  de tratament…

Te rugam prea iubit fiu al poporului, geniu intre genii, mare binefactor si ctitor al Romaniei moderne, ajuta-ne sa ii identificam pe nemernicii care sint ADVERSARII INDEPENDENTEI ECONOMICE A ROMANIEI !!!

Lumineaza-ne marit conducator si iti promit ca atunci cind ne vom lua cu adevarat Romania inapoi, atunci cind vom construi o Romanie cu adevarat democratica, atunci cind vom avea Constitutia Meritocrata, vom face dreptate !!!

Asa cum ne-a invatat Tepes Voda… SA FACEM DREPTATE !!!

Laurentiu Primo

Comentarii

comments

One Comments

  • anca 07 / 07 / 2015 Reply

    Ponta,derbedeule,crezi ca mult o sa-ti mai mearga cu impertinentele tale?

Leave a Reply