SCRISOARE DESCHISA CATRE LORAND TUROS, MEMBRU CNA

Domnule Lorand Turos, in calitate de membru al CNA din partea UDMR ati cerut in sedinta CNA din data de 27 mai 2014, ridicarea licentei postului de televiziune NASUL TV pe motiv ca eu, Primo Laurentiu, in calitate de realizator al emisiunii Actualitatea Romaneasca am militat pentru schimbarea sistemului pe cale pasnica, democratica, prin referendum si trecerea Romaniei la o democratie REALA, participativa, o societate umanista condusa de catre specialisti de inalta probitate morala care sa asigure un management performant al Romaniei, mult superior celui realizat de catre politicienii corupti si incompetenti in ultimii 25 de ani.
Dumneavoastra v-ati aratat profund revoltat de faptul ca in societatea pe care o propun eu, politicienii nu vor mai avea acces la dregatorii si pe buna dreptate spun eu dat fiind ca dumneavoastra sinteti unul dintre profitorii actualului sistem mafiot. Dumneavoastra sinteti foarte constient ca intr-o societate meritocrata, locul dumneavoastra nu ar fi nicidecum intr-un post atit de important in statul roman.
Dumneavoastra domnule Lorand Turos ati cerut ca postului Nasul TV sa i se ridice licenta pe motiv ca in emisiunea mea eu as fi militat impotriva “statului de drept”, “stat de drept” in acceptiunea dumneavoastra fiind acest stat in care gasti de smecheri, hoti, corupti si tradatori de tara organizati in structuri de tip mafiot numite partide politice, pirjolesc Romania.
Vreau sa va spun ca “stat de drept” nu este statul in care o clica de gangsteri si borfasi pot trada, fura, insela, batjocorii si umili un popor asa cum faceti voi de 25 de ani ruinind Romania, acest “stat de drept”… AL VOSTRU SI NUMAI AL VOSTRU !!!
Dupa mintea dumneavoastra domnule Lorand Turos, conform careia constitutia trebuie sa fie batuta in cuie pe veci, societatea omeneasca ar fi trebuit sa aiba si azi la fundamentul ei, codul lui Hamurabi de acum 3.700 de ani. Toate constitutiile ulterioare “au incalcat statul de drept”… al lui Hamurabi ­čÖé
Dupa mintea dumneavoastra si a intregii clase politice mafiote, referendumul pentru o noua constitutie initiat de Basescu in 2009 prin care poporul a decis ca doreste un Parlament unicameral cu doar 300 de deputati este tot impotriva “statului de drept”. Orice initiativa care atenteaza impotriva privilegiilor voastre mafiote, se numeste “incalcarea statului de drept”, nu-i asa domnule Turos?
Ceea ce faceti dumneavoastra in calitate de membru al CNA intimidind si ingradind dreptul la libera exprimare si opinie, ceea ce face colega dumneavoastra Laura Georgescu indemnindu-si colegii sa amendeze si sa sicaneze in mod special posturile de televiziune antimafie, NASUL TV si REALITATEA, este o foarte grava incalcare a drepturilor si libertatilor cetatenesti si intr-o societate cu adevarat libera si democratica se pedepseste foarte, foarte grav. Ceea ce nu e cazul desigur in acest “stat de drept” al vostru, al gangsterilor.
Cine ar fi crezut in mai, atunci cind dumneavoastra ma acuzati pe mine de “incalcare a regulilor statului de drept” ca la doar citeva luni veti fi pus intr-o foarte mare incurcatura?
Iata, UDMR, organizatia din care faceti parte si care v-a propulsat in inalta dregatorie de la CNA, propune acum nici mai mult, nici mai putin decit SCHIMBAREA CONSTITUTIEI (!!!) din Romania, ADICA, CONFORM MINTII DUMNEAVOASTRA, “INCALCAREA STATULUI DE DREPT”. Mai mult, UDMR nu face aceasta propunere ca si mine din ratiuni patriotice, spre binele poporului roman ci din interese meschine de dezbinare a Romaniei, pentru ca o pseudo elita a etnicilor maghiari sa devina si mai mari dregatori decit sint azi, prin eliminarea sintagmei de “stat national unitar roman”.
NU AM AUZIT CA DUMNEAVOASTRA PERSONAL SA CERETI SCOATEREA IN AFARA LEGII A UDMR IN BAZA ACELUIASI PRINCIPIU PE CARE L-ATI FOLOSIT ATUNCI CIND ATI CERUT RIDICAREA LICENTEI NASUL TV !!!
Se pare ca principiile dumneavoastra “constitutionale” tin doar pina acolo, pina unde slujesc intereselor dumneavoastra de tip mafiot. Atunci cind vine insa vorba de interesele UDMR, brusc va razginditi si renuntati la acele “nobile” principii. Tipic caracterului politicianului mioritic…
Vreau totusi sa va atrag atentia… priviti la Adrian Nastase, la Ecaterina Andronescu, Dan Nica, etc. Nici nu se gindeau ei acum 10 ani ca intr-o buna zi vor plati… Ei sufereau de aceeasi boala ca si Ceausescu, ca si dumneavoastra – credeau ca ziua judecatii nu va veni niciodata, se credeau invincibili. Dar iata – mai devreme sau mai tirziu, scadenta vine pentru toti ticalosii, iar ziua in care cei ca dumneavoastra, care ne-au rapit libertatea si ne-au vindut tara vor raspunde in fata legii, se apropie pentru fiecare, iar bratul lung al justitiei va va ajunge si pe dumneavoastra in curind, VI-O PROMIT !
Laurentiu Primo

Comentarii

comments

Leave a Reply