SCRISOARE DESCHISA CATRE MERITOCRATI

Primesc multe mesaje disperate de la simpatizanti ai MERITOCRATIEI care spun ca atunci cind doresc sa-si convinga compatriotii sa ni se alature in aceasta lupta de salvare a Romaniei, se lovesc de un zid de indiferenta, egoism, pesimism si uneori chiar prostie.
Aveti dreptate toti cei ce spuneti ca sansele mele (ale noastre) de izbinda sint mici, dar… NU E IMPOSIBIL !
Daca o miscare nationalista a reusit sa stringa 1 milion de membri si sa devina o mare forta in 1939, fara televiziune, fara internet, fara telefon… ar trebui sa putem si noi, in secolul 21, beneficiind de mijlocele moderne de comunicare in masa.
Daca vom fi un milion de meritocrati, vom putea produce schimbarea fara violenta, fara lovituri de stat – PE CAI DEMOCRATICE, PRIN VOT, PRIN REFERENDUM !
Orice altfel de actiune ar fi sortita esecului si ar face mai mult rau decit bine Romaniei.
Contrar parerii multora care ma sfatuiesc sa ne transformam in partid, Meritocratia nu ar avea nicio sansa de izbinda devenind partid. Am deveni o tinta, o prada facila pentru sistemul politico-mafiot. Nu am face decit sa repetam greseala PPDD-ului. Singura strategie de succes este ca MERITOCRATIA sa creasca, sa se propage precum o religie, precum crestinismul in urma cu 2.000 de ani. Si cind vom fi multi, vom deveni puternici, invincibili… schimbarea va veni de la sine, in mod natural.
Am facut un calcul: daca fiecare membru al Miscarii Meritocrate ar convinge doar 2 noi membri pe luna sa ni se alature, in mai putin de 1 an, am depasi milionul de membrii !!!
Indiferenta, refuzul sau nepasarea unora dintre compatrioti nu trebuie sa ne dezamageasca – sigur ca nu vom putea convinge 20 milioane de romani !
70% dintre ei sint niste zombi care nu stiu nici pe ce lume traiesc, dar daca reusim sa convingem doar 30% dintre romani, pe cei slobozi la minte, putem fi 6 milioane !!!
Trebuie sa avem RABDARE, INTELEPCIUNE si TENACITATE… sa fim precum picatura chinezeasca…
Si trebuie sa acceptam ca lumea nu se poate schimba peste noapte. Ceea ce vrem noi sa facem e sa scriem istoria si asta nu se poate face peste noapte !
Si nu poate fi nici usor pentru ca daca era usor, o faceau altii inaintea noastra !
Laurentiu Primo
www.meritocratia.ro

Comentarii

comments

Leave a Reply