Scrisoare deschisă către Preşedintele României, Klaus Iohannis

Domnule Presedinte Iohannis,

A venit vremea sa va tineti de cuvint… a venit vremea sa ne luam tara inapoi… cu sau fara voia dumneavoastra. Am prefera sa o facem in mod pasnic, cu binisorul. Am prefera sa vedem ca aceasta clasa politica mafiota se trezeste si alege sa plece de buna voie acum, in ceasul al 12-lea. Sa plece fara elicoptere… si fara plutoane de executie, la fel ca inaintasii lor.

Acum inca se mai poate…

Domnule Presedinte, spuneti-le sa se opreasca, spuneti-le gangsterilor, borfasilor,mafiotilor, interlopilor si tradatorilor de tara din Parlament si Guvern sa inceteze a mai incerca sa confiste aceasta frumoasa Revolutie. Pina nu e prea tirziu…

POPORUL NU MAI VREA PARTIDE !

POPORUL NU MAI VREA POLITICIENI !

POPORUL NU MAI VREA PARLAMENT !

Poporul nu mai vrea acest sistem ticalos, aceasta pseudo democratie care in fapt este o dictatura politico-mafiota !

Partidele si politicienii au inceput deja confiscare miscarilor din strada cu ajutorul unor hoarde intregi de tineri “studenti”, toti “uniti in cuget si simtiri”, ce au invadat Piata si cer DOAR “reforma clasei politice”.

Nu schimbarea sistemului ! In niciun caz !

Tineri “studenti” si activisti ai ONG-urilor lui Soros, organizati si cu mare atentie condusi din umbra, au confiscat protestele cerind o noua generatie de politicieni. Politicieni noi, tineri… O noua generatie de politicieni de succes. O noua generatie de lupi flaminzi ce vor jura ca “ei nu o sa fure”, ca nu vor semana cu generatia lui Udrea, Anastase, Gorghiu, Ponta, Sova, MRU,  Rizea, Popoviciu, Boureanu, Ridzi, etc. La fel cum si acestia jurau in urma cu 15 ani ca nu o sa semene cu Iliescu, Cozminca, Hrebenciuc, Mitrea si compania.

Inca o pacaleala si inca 15 ani furati din viata romanilor.

Oamenii fundatiilor lui George Soros se lupta pe toate televiziunile vindute serviciilor secrete sa ne convinga de faptul ca nu se poate fara politicieni, ca avem o clasa politica bolnava, dar care trebuie reformata. Pe toate canalele de televiziune, aceiasi lefegii ai papusarilor, autointitulati jurnalisti si care pina mai ieri se intreceau in a cinta osanale politicienilor aflati la putere, se dau de ceasul mortii sa ne convinga de necesitatea pastrarii sistemului, de indispenasbilitatea partidelor si a politicienilor.

Nimeni nu are voie sa pronunte la TV cuvintul MERITOCRATIE !

Este interzis pe toate canalele mass media a se propune MERITOCRATIA ca alternativa la actualul sistem!

Simpli cetateni si personalitati publice sint cenzurate, avertizate sa nu propuna in cadrul unor reportaje sau emisiuni televizate, MERITOCRATIA ca alternativa la actualul sistem !

Poporul nu trebuie sa stie ca exista o alternativa real democratica la actualul sistem. Poporul nu trebuie sa afle ca exista o CONSTITUTIE MERITOCRATA care garanteaza o Romanie independenta, suverana, o DEMOCRATIE DIRECTA, PARTICIPATIVA, o Romanie condusa de oameni competenti, adevarati profesionisti de inalta tinuta morala si iubitori de tara.

Poporul roman nu trebuie sub nicio forma sa afle ca se poaet elibera din sclavia corporatiilor Noii Ordini Mondiale si a mafiei politice, ca isi poate recistiga tara, libertatea si dreptatea.

Dar domnule Johannis, DUMNEAVOASTRA NE-ATI PROMIS IN URMA CU UN AN SI VA CONJUR SA VA TINETI DE CUVINT – DATI-NE ROMANIA INAPOI !!!

Laurentiu Primo

Presedintele Miscarii Meritocrate

www.meritocratia.ro

Comentarii

comments

One Comments

  • anca 07 / 11 / 2015 Reply

    NU-L INTERESEAZA PE KLAUS CONTINUTUL SCRISORII.EL TREBUIE SA NU SE BAGE,CA ALTFEL Z B O A R A CA SI PONTA,SI EL MAI ARE CEVA IN LUMEA ASTA DE VIZITAT,SOTIA DE CUMPARAT ASA CA NU VREA SA STEARGA PUTINICA TOCMAI ACUM.
    NU MAI VEDEM NOI TARA INAPOI,DUREROS DAR ADEVARAT.

Leave a Reply