SLUGILE

Privesc siderat la incrincenarea cu care o gasca de asa zisi jurnalisti isi varsa veninul pe Turcia si presedintele ei ALES, Erdogan. Aceiasi jurnalisti care pina la tentativa de lovitura de stat nu aveau niciun fel de resentimente fata de Turcia si Erdogan, ba din contra, erau fericiti ca turcii provoaca Rusia, iar conducatorii nostri se intrec in pupaturi in dreptul dosului lui Erdogan, care sa construiasca moschei mai falnice si mai frumoase la Bucuresti, imediat dupa esuarea puciului armat din Turcia (in urma caruia au murit sute de civili nevinovati) au devenit mari adversari ai Turciei si dusmani a lui Erdogan !!!

Foarte curios… Acesti ziaristi sint negri de suparare ca puciul militar a esuat si din aceasta cauza si-au dat seama ca Turcia e o tara nedemocratica, extremista, iar Erdogan un dictator !

Adica, un presedinte ales democratic e dictator pentru ca a inabusit un puci militar care nu avea nicio treaba cu democratia !

Sint turbati de suparare “jurnalistii” ca poporul turc isi sustine presedintele in loc sa-i sustina pe cei ce au vrut sa instaureze o dictatura militara !

“Jurnalistii” nostri, in marea lor imbecilitate nici nu realizeaza ca se dau de gol, ca isi arata adevarata fata de lefegii ai CIA, via fundatiile Soros. Cu aceasta ocazie am aflat in sfirsit fara nicio indoiala cine sint slugile americanoizilor in Romania. Ii banuiam aproape pe toti… scirboase jivine…

Nici politicienii nu s-au lasat mai prejos: Basescu a tinut neaparat si de aceasta data sa isi manifeste slugarnicia fata de cei ce ii trag sforile prin dosare ce ar insuma sute de ani de puscarie, dar si Nicusor Dan, “noul val” in politica romaneasca, cu privire la care nu mai am nicio indoiala in ceea ce priveste stapinul sau. Lipseste doar MRU pentru a avea in fata minunata triada prin care George Soros si-a propus sa impinga Romania spre un razboi devastator cu Rusia… pina la ultimul roman…

Dar ceea ce se intimpla in Romania nu ma mai mira de mult. Sint insa uimit de numarul mare al lefegiilor aflati in subordinea “arhitectilor” Noii Ordini Mondiale la nivel de Uniune Europeana. Tot sistemul decizional la nivel de EU este in slujba lor si atunci ce ne mai miram de faptul ca usile UE sint larg deschise invaziei musulmane si atentatelor teroriste ?

Ce ne mai miram ca atentatele teroriste au devenit intimplari banale, cotidiene, la care autoritatile nu au nicio reactie ?

M-am tot intrebat ce se intimpla ? De ce nu iau autoritatile europene masuri pentru A DESCURAJA TERORISMUL IN EUROPA ?

Ar fi atit de simplu… Daca eu as conduce Europa, maine as reintroduce pedeapsa cu moartea pentru crime deosebit de grave (terorism, crime impotriva umanitatii, genocid) si pentru tradare de tara ! Cind vezi ce se intimpla, este imposibil ca in calitate de conducator sa nu te gindesti la masuri coercitive pentru a descuraja viitoare acte teroriste. Normal ca bestia nu are nicio retinere sa omoare 100 de oameni cind stie ca risca cel mult 10 ani de puscarie in regim de hotel de lux !

Este evident ca toate actele teroriste cu substrat religios au avut loc prin acordul tacit si/sau contributia mai mult sau mai putin directa a comunitatilor musulmane din care provin teroristii. Dar, desigur, comunitatea i-a “acoperit”, i-a protejat pe teroristi pentru ca… ce naiba, doar erau niste eroi care luptau impotriva dusmanului crestin !

In aceste conditii mi s-ar parea mai mult decit justificat pentru a descuraja pe viitor alte actiuni teroriste (nu doar musulmane), sa fie luate masuri deosebite, pe masura faptelor atentatorilor.

In mod normal, atentatorii ar trebui condamnati la moarte si executati public. In loc de asta, ei au parte de puscarie cu bufet suedez, sala de sport si televizor in camera ca sa urmareasca Campionatul European de fotbal ! Fac 10 ani de puscarie in regim de hotel de lux, dupa care ies pentru buna purtare si o iau de la inceput (vezi cazul Breivyk) !!!

In mod normal, comunitatea din care provin atentatorii musulmani ar trebui sa fie desfiintata pentru complicitate la crima deosebit de grava ! Toti musulmanii din comunitatea locala ar trebui expulzati in tarile de provenienta ! Nu ca razbunare ci ca drept fundamental de auto protectie !

Cred ca e o chestiune de bun simt sa interzici religia musulmana in tarile in care au avut loc atentate teroriste cu substrat religios musulman! Macar din respect pentru cei morti daca nu din ratiuni de protectie !

Eu sint un om normal si un om normal gindeste ca TREBUIE SA SE APERE DE AGRESIUNEA UNOR NEBUNI !!!!

Din pacate, cei ce ne conduc nu sint normali si nu se gindesc la a ne proteja pe noi, cei multi, ci se gindesc la a-i slugari pe “papusarii” care ii platesc si care i-au instalat in marile dregatorii. Aceste slugi ce conduc tarile europene stau si privesc pasiv la modul in care le sint terorizati cetatenii si nu iau nicio masura pentru ca… astea sint ordinele stapinilor – asta e drumul spre Noua Ordine Mondiala !

Papusarii au nevoie de terorism pentru a justifica jaful din banii publici a sute de miliarde de euro, au nevoie de terorism pentru a justifica NSA si “Big Brother” prin care culeg informatii in scop de santaj si implicit putere de control si manipulare a conducatorilor statelor “democratice”. Papusarii au nevoie de terorism pentru a induce teama si teroarea in rindul cetatenilor, pentru ca acestia sa accepte Noua Ordine Mondiala ce va veni intr-un final ca o salvare, izbavitoare !!!

Cum sa accepte stapinii lumii pedeapsa cu moartea pentru tradare ? Pai, sint nebuni ? Asta ar insemna ca o parte insemnata a conducatorilor tarilor Europene sa ajunga in streang ! Cum sa accepte “papusarii” o astfel de masura ? Adica, sa-i descurajeze pe cei ce le servesc interesele ? Ar ramine fara slujbasii care le pun tarile la picioare si transforma milioane de cetateni europeni in sclavi !

Imaginati-va ca Basescu ar avea de ales intre pirnaie si streang… ar mai fi el asa tras cu cheia si ar mai guita anti Putin sau anti Erdogan, la comanda, dupa cum o dicteaza interesele “papusarilor”, dar implicind Romania intr-un conflict pe termen lung cu Rusia ?

Apoi, aceleasi slugi, ies revoltate la televizor si spun ca in Turcia nu e democratie si ca Erdogan e dictator pentru ca a inabusit un puci militar si e respectata vointa poporului !!!

Cica de aceea nu ar fi democratie in Turcia, pentru ca Erdogan a trecut la arestarea tuturor slugilor pro americane dupa esuarea puciului. Pai, tocmai asta e cea mai evidenta dovada a unei tari care lupta pentru democratie – SA IEI MASURI RADICALE PENTRU CA O NOUA LOVITURA DE STAT ANTI DEMOCRATICA SA NU SE MAI POATA PRODUCE !!!

Buruiana otravitoare a “democratiei de tip american” trebuie scoasa cu radacina cu tot nu doar taiata pentru ca daca Erdogan nu ar fi facut aceasta dezinsectie, in citeva luni, domnul Soros ar fi organizat cu siguranta si in Turcia o lovitura de stat “a la Kiev” sau s-ar fi ocupat CIA de o revolutie “a la Siria” sau “a la Libia” cu ajutorul turcisorilor “pro americani”. Daca Erdogan nu ar fi luat aceste masuri, ar fi insemnat ca e un prost conducator care nu a invatat din lectiile altora si care isi conduce tara spre razboi civil, haos, anarhie si dezastru dupa modelul Libia, Siria, Ucraina !!!

Democratie americana… idiotilor care mai provaduiesc “democratia americana”, le recomand sa se uite la stirile necenzurate de pe internet, sa vada cum in SUA a devenit o chestiune banala ca politistii sa impuste aproape zilnic cetateni afro americani (negri), cu mainile ridicate si intinsi pe jos cu fata la pamint pentru simplul motiv ca au depasit viteza legala. In SUA au loc zilnic proteste, mitinguri ce sint inabusite cu gaze lacrimogene, batai ale politiei si arestari in masa – CURAT DEMOCRATIC !

Cred ca s-a intors lumea cu fundul in sus… cred ca ceea ce intelegeam inainte prin democratie, se numeste azi dictatura si invers !!!

Ori traim intr-o lume nebuna, ori am inebunit eu…

Laurentiu Primo

Comentarii

comments

Leave a Reply