STRATEGIA MISCARII MERITOCRATE 

Mulţi mă întreabă cum vom face să implementăm MERITOCRAŢIA; avem un plan ?
Da, avem o strategie care presupune multă inteligenţă, muncă, răbdare şi sacrificii.
Este esenţial pentru reuşita demersului nostru (schimbarea sistemului, înlocuirea actualei mizerii cu o formă evoluată de democraţie, participativă – MERITOCRAŢIA) să ajungem în cît mai scurt timp la un număr cît mai mare de membri şi simpatizanţi. Sistemul politico-mafiot din România nu poate fi schimbat prin demonstraţii de 2-3.000 de oameni indiferent cît de curajoşi şi determinaţi ar fi. Mişcarea Meritocrată nu îşi propune o revoltă sau o revoluţie violentă. Mişcarea Meritocrată poate să-şi atingă obiectivele doar printr-o revoluţie paşnică, democratică – asta înseamnă prin VOT POPULAR liber exprimat. Sigur că da, mafia politico-economică ce stăpîneşte azi România în mod dictatorial, nu va accepta schimbarea ca urmare a unui referendum, dar un astfel de referendum ne va aduce simpatia populară şi va avea rolul de a naşte o prăpastie ireconciliabilă între popor şi politicieni. Referendumul ar putea însemna începutul sfîrşitului clasei politice şi a sistemului. Următorul pas va fi cîştigarea proximelor alegeri prezidenţiale. Asta ar însemna să atingem masa critică de 500.000 membri şi simpatizanţi în cel mai scurt timp posibil, ca să putem cere referendum şi să delegăm în acelaşi timp un candidat la prezidenţiale care să susţină Programul Meritocraţia şi implementarea Constituţiei Meritocrate (pot fi citite ambele pe www.meritocraţia.ro). Pentru promovarea la nivel naţional a Mişcării Meritocrate vom căuta să identificăm o personalitate publică puternică ce să devină purtător de drapel al Meritocraţiei şi să candideze la alegerile prezidenţiale. În acest sens avem nevoie ca în fiecare localitate în care avem membri, oameni cu spirit organizatoric şi spirit de iniţiativă să preia rolul de organizatori de filiale. Aceste filiale vor continua să activeze şi după instaurarea sistemului meritocrat şi vor deveni filiale ale Autorităţii Naţionale Meritocrate (vezi Constituţia Meritocrată). După cum puteţi lesne înţelege, CEL MAI IMPORTANT LUCRU ÎN REALIZAREA DEZIDERATULUI NOSTRU ESTE CREŞTEREA CÎT MAI RAPIDĂ A NUMĂRULUI DE MEMBRI ! Iată un exemplu despre modul în care putem creşte în progresie geometrică: să zicem că în luna decembrie suntem 1.000 de membri. Iată ce se va întâmpla dacă fiecare membru îşi va propune să aducă DOAR UN MEMBRU NOU PE LUNA: – în ianuarie vom fi 1.000×2= 2.000 membri – în februarie vom fi 2.000×2= 4.000 membri – în martie vom fi 4.000×2=8.000 membri – în aprilie vom fi 16.000 membri – în mai vom fi 32.000 membri – în iunie vom fi 64.000 membri – în iulie vom fi 128.000 membri – în agust vom fi 256.000 membri – în septembrie vom fi 512.000 membri – în octombrie vom fi 1.024.000 membri Reţineţi: CU DOAR 1 MEMBRU LUNAR, ÎN 10 LUNI PUTEM SĂ FIM 1.000.000 !!!

În consecinţă, tot secretul succesului stă în voi, simpli cetăţeni cu conştiinţă patriotică. Dacă voi vă doriţi schimbarea, aceasta este posibilă cu un efort foarte mic din partea voastră, a tuturor. Prin această progresie geometrică vom atinge un număr impresionant de membri, vom deveni cea mai importantă forţă din societatea românească şi vom putea construi o lume mai bună, o societate umanistă, evoluată, o ţară bogată cu un înalt nivel de trai, o democraţie reală, participativă, condusă de către cei mai capabili şi cinstiţi români, fără partide şi bandiţii de politicieni care ne sug sîngele. În viitoarea societate meritocrată puterea va fi cu adevărat în mâinile poporului şi nu a interlopilor şi a gangsterilor de politicieni care, chipurile, ne reprezintă azi în această cleptocraţie.

Laurenţiu Primo – preşedinte onorific al Mişcării Meritocrate

Iata un exemplu despre modul in care putem creste in progresie geometrica:

Sa zicem ca azi suntem 1000 de membri. Iata ce se va intampla daca fiecare membru isi va propune sa aduca DOAR UN MEMBRU PE LUNA:
– in ianuarie vom fi 1.000×2= 2.000 membri
– in februarie vom fi 2.000×2= 4.000 membri
– in martie vom fi 4.000×2=8.000 membri
– in aprilie vom fi 16.000 membri
– in mai vom fi 32.000 membri
– in iunie vom fi 64.000 membri
– in iulie vom fi 128.000 membri
– in agust vom fi 256.000 membri
– in septembrie vom fi 512.000 membri
– in octombrie vom fi 1.024.000 membri

Retineti: CU DOAR 1 MEMBRU LUNAR, IN 10 LUNI PUTEM SA FIM 1.000.000!!!
In consecinta, tot secretul succesului sta in voi, simpli cetateni cu constiinta patriotica. Daca voi va doriti schimbarea, aceasta este posibila cu un efort foarte mic din partea voastra, a tuturor.
Prin aceasta progresie geometrica vom atinge un numar impresionant de membri, vom deveni cea mai importanta forta din societatea romaneasca si vom putea construi o lume mai buna, o societate umanista, evoluata, o tara bogata cu un inalt nivel de trai, o democratie reala, participativa, condusa de catre cei mai capabili si cinstiti romani, fara partide si banditii de politicieni care ne sug singele.
In viitoarea societate meritocrata puterea va fi cu adevarat in mainile poporului si nu a interlopilor si a gangsterilor de politicieni care, chipurile, ne reprezinta azi in aceasta cleptocratie.

Laurentiu Primo – presedintele Miscarii Meritocrate

Leave a Reply